Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Positivus festivāla Eksprespasta nodaļa darbosies arī šogad

Easyget.lv, 08.07.2013. 10:15

Positivus festivālā šogad jau otro gadu darbosies Eksprespasta nodaļa, kuras unikālais pasta indekss LV-4099 nodrošinās apmeklētājiem iespēju nosūtīt savas mantas uz festivāla teritoriju jau iepriekš, tādējādi krietni atvieglojot ceļu uz festivālu un mājup.
Positivus festivāla Eksprespasta nodaļa darbosies arī šogad

Positivus Eksprespasta nodaļa ar pasta indeksu LV-4099 darbosies divās festivāla vietās – pie telšu pilsētiņas un festivāla norises teritorijā. Eksprespasta nodaļā pie telšu pilsētiņas būs iespējams saņemt iepriekš izsūtītās paciņas un noformēt sūtījumus mājup.

Pozitīvus sveicienus draugiem, ģimenei vai pat festivāla māksliniekiem varēs nodot ar īpašajām Positivus pastkartēm, kuras apzīmogot un nosūtīt būs iespējams gan festivāla teritorijā esošajā pasta nodaļā, gan telšu pilsētiņas Eksprespasta nodaļā. Festivāla teritorijā darbosies arī festivāla bode, kur blakus krekliem un citiem suvenīriem varēs iegādāties arī pastkartes. Tā kā pērn festivāla laikā iesūtītie sveicieni iepriecināja ne vienu vien mākslinieku, arī šī tradīcija šogad tiks atjaunota.

Apmeklētāji varēs atvieglot sev ceļošanu uz festivālu, izmantojot ētro paciņu sūtīšanas servisu. Jau pirms festivāla nepieciešamās mantas varēs nosūtīt uz festivāla teritoriju, bet pēc tam – nosūtīt tās atpakaļ uz mājām. Piemēram, paciņā iespējams sapakot telti, guļammaisus un apģērbu, nosūtīt to uz festivāla teritoriju un doties uz Positivus tikai ar maku un telefonu kabatā. Pēc festivāla šīs lietas varēs nosūtīt mājās: piegāde tiks nodrošināta tieši norādītajā adresē, turklāt no festivāla paciņas varēs sūtīt arī uz citām valstīm. Paciņu sūtīšanas cena Latvijā ir īpaši izdevīga – tikai LVL 2. Ērtai paciņu sūtīšanai ir sagatavotas īpašas kastes, kuras no 18. līdz 20. jūlijam būs pieejamas lielākajās Rīgas pasta nodaļās un lielāko Latvijas pilsētu pasta nodaļās.

Precīzs nodaļu saraksts un sīkāka informācija par sūtīšanas nosacījumiem pieejama Eksprespasta mājaslapā. Detalizēta informācija par Eksprespasta darba laikiem telšu pilsētiņā un festivāla teritorijā atrodama Eksprespasta mājas lapā. Norēķināties par sūtījumu būs iespējams gan uz vietas pasta nodaļā arī elektroniski, sākot jau no 8. jūlija.
Positivus, lielākais mūzikas festivāls Baltijā, šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā.
Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós, Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi, Latvian Blues Band un Iiris.
Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! (“chk chk chk”), C2C, Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, The Sound Poets, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez, Rasabasa un Twenty One Pilots.

Uz I Love You skatuves uzstāsies Without Letters, Zebra Island, Momend, Anete, Franco Franco, Carnival Youth, Alise Joste, Bērnības Milicija, Deeper Upper, Markas Palubenka, Odd Hugo, Parára, Stūrī Zēvele, Them Lemons, Tribes of the City, Laika Suns un Sibyl Vane.

Uz Red Bull Music Academy skatuves uzstāsies Oogle Vision, Kwazar, OYT, DJ Rapa, Jesse & Jimi Tenor, Jack Beats Riton, Mr. Nestor, DJ Quest & Paul Oja, Halfbrother, Fingalick, ELVI/DUNIAN, Shotman, Firejosé, KAMP!, B.Bravo, Superskankers, MJ Cole un Artwork.

Uz Palladium skatuves koncertēs Mikus Frišfelds un Dejojošie Mākoņi, Milk, Luministic, Elephants From Neptune, Very Cool People, Satellites LV, The Stanleys, Age Of Stones, Komjaunatne, Kurak, Oranžās Brīvdienas un The Sound Poets, savukārt sestdienas programmu veidos Tallinn Music Week mūziķi Jagaspace, Paabel, I Wear* Experiment, Wolfredt, Candy Empire, Galvanic Elephants, Faun Racket un Outloudz.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV