Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ceturtā Galapagai skatuve aicina izbaudīt ūdens priekus

Easyget.lv, 08.07.2013. 12:58

“Beach” skatuvē par jautrību gādās Napoleon Gold no Luksemburgas, “The Sneekers”, “Lunatiq” un “Makdett” no Lietuvas
Ceturtā Galapagai skatuve aicina izbaudīt ūdens priekus

2. un 3. augustā notiekošais mūzikas un izklaides festivāls Galapagai aicinās apmeklētājus ne tikai uz “Roko Naktys”, “Didzioji” un “Feel Free” skatuvēm, bet piedāvās mūziku baudīt arī pašā Zarasai ezerā, informē festivāla pārstāve Latvijā Linda Vintere.  

“Līdzās vairākiem desmitiem muzikālo priekšnesumu, festivāla viesi laiku pavada arī iesaistoties dažnedažādās aktīvās un radošās nodarbēs. Daudzi izbauda peldi vai citas ūdens izpriecas Zarasai ezerā. Mēs izveidojām Galapagai ceturto skatuvi tieši tiem, kas vēlas atveldzēties pēc nakts uzdzīves, kā arī izbaudīt tās vasarīgo atmosfēru”, saka Galapagai festivāla organizators Algirdas Barniškis-Blėka.

Pirmajā augusta sestdienā uz gleznainās Zarasai salas festivāla Galapagai viesus hipnotizēs Napoleon Gold. Dīdžejs no Luksemburgas uzsāka savu mūziķa karjeru spēlējot ģitāru un bungas apvienībās „Lumi“ un „Back to Fitzgerald“. Sākot patstāvīgi eksperimentēt ar elektronisko mūziku un pārstājot spēlēt citos projektos, Napoleon Gold ir radījis daudzus satriecošus remiksus un rudenī gatavojas izdot pats savu albumu. Napoleon Gold savaldzina savus klausītājus ar nomierinošiem ritmiem un zemu, samtainu vokālu.

Napoleon Gold aicina uz Galapagai:

Otrajā festivāla dienā “Beach” skatuvi ieņems arī “The Sneekers”. Duets aktīvi darbojas gan Viļņā, gan Londonā un saviem klausītājiem piedāvā atsvaidzinošu elektroniskās mūzikas devu.

„The Sneekers“ Remix - Malente & Breakfastklub „Danger Zone“:

Ceturtā Galapagai skatuve tiks piepildīta arī ar house mūzikas vibrācijām, ko radīs “Lunatiq”. Šovasar duets ir atpazīstams kā regulārs viesis Viļņas klubos un bāros, taču nelaidīs garām iespēju pieskandināt arī brīvdabas skatuvi. Savukārt “Makdett” solās piepildīt “Beach” skatuvi ar mīlestību, kas izkrāsota ar nu disco un deep house stilu krāsām.

Galapagai festivāls ir lielākais, senākais starptautiskais brīvdabas rokfestivāls Lietuvā. Šogad tas notiks jau vienpadsmito reizi - 2. un 3. augustā. Festivāla norises vieta ir Zarasai sala, kas atrodas nieka 20 kilometrus no Latvijas robežas un tikai 30 km no Daugavpils.

Festivāls divās dienās piedāvās plašu muzikālo, sporta un izklaides programmu ar vairākām radošām darbnīcām, ekstrēmām izklaides iespējam, studijām un citiem izklaides veidiem, kas ļaus relaksēties un uzkrāt enerģiju visam gadam.

Galapagai 2013 uztāsies Instrumenti (LV), Astro‘n‘out (LV), The Sound Poets (LV), Trendkill Method (LV), Relicseed (LV), Burned in Blizzard (LV), Hadouken! (UK), Clawfinger (SE), Lyapis Trubetskoy (BY), Charlie Straight (CZ), G&G Sindikatas (LT), Antis (LT), BIX (LT), Golden Parazyth (LT), Alekna (LT), Empti (LT), Biplan (LT), The Geresni (LT), Garbanotas Bosistas (LT), Yoko Mono (LT), Timohi (LT), The Angelcy (IL), Digital Digital (EE), AC/DC Tribute.LT (LT), Thundertale (LT), Awakening Sun (LT), Paralytic (LT), Roadkill (LT), Mandragora (LT), Hayley‘s Royal Whores (FI), Arcadia (IT), Napoleon Gold (LU), The Sneekers (LT), Lunatiq (LT), Makdett (LT).

Biļetes Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, kā arī interntā http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=123111. Biļešu cena divām dienām - 16 LVL. Ar ISIC 15% atlaide.

Festivālu Lativijā atbalsta: Rīga Radio,draugiem.lv, kasnotiek.lv,easyget.lv, eRoks.lv, ISIC, Coffee Inn un žurnāls Sestdiena.

Festivāla oficiālā mājaslapa: www.galapagai.lt

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV