Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pestivals notiks citā laikā un vietā

Easyget.lv, 08.07.2013. 21:01 | komentāri (1)

Tiks mainīta populārās mūzikas un kultūras festivāla Pestivals norises vieta un laiks, vēsta organizatori. Mežaparkā festivāls šovasar nenotiks.
Pestivals notiks citā laikā un vietā

Saskaroties ar nepārvaramām grūtībām, ko radīja vairāki nelabvēlīgi apstākļi, populārās mūzikas un kultūras festivāla Pestivals norises vieta tiks mainīta, līdz ar to festivāls notiks citā laikā, nevis līdz šim paredzētajos datumos – 12. un 13. jūlijā.

Šobrīd notiek pārrunas par festivāla jauno mājvietu, un jau šīs nedēļas laikā medijos tiks izplatīta papildus informācija, kā arī tā tiks publicēta mājas lapā www.pestivals.lv. Festivāla organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām un izsaka pateicību visiem dalībniekiem, partneriem, apmeklētājiem un festivāla draugiem par atbalstu, un cer jau drīzumā tikties festivālā Pestivals.

Festivāls Pestivals 2012.gadā Mežaparkā pulcēja aptuveni 10 000 cilvēkus, un tā galvenās vērtības ir kvalitatīvi un aktuāli mākslinieki, radoša gaisotne un pozitīvi, mūsdienīgi apmeklētāji.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV