Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Fontaine Festival 2013 izziņo pirmos māksliniekus

Easyget.lv, 09.07.2013. 10:09 | komentāri (2)

No 9. līdz 11. augustam Liepājā, klubā „Fontaine Palace” un tam pieguļošajās ēkās un teritorijā norisināsies astotais „Fontaine Festival”, uz piecām skatuvēm pulcējot vairāk nekā četrdesmit pašmāju un ārvalstu mūziķu un dīdžeju 
Fontaine Festival 2013 izziņo pirmos māksliniekus

„Fontaine Festival” sāksies piektdien, 9. augustā, un turpināsies līdz vēlai 11. augusta naktij, kopumā piedāvājot vairāk nekā četrdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju priekšnesumus. Kā ierasts, koncerti notiks klubā „Fontaine palace”, klubam pieguļošajā terasē „Acropolis”, blūza un džeza bārā „Fire bar”, bārā „Prison bar”, kā arī uz festivāla galvenās – „Gypsy camp” skatuves viesnīcas „Fontaine Royal” pagalmā.

Šobrīd dalību festivālā apstirpinājušas grupas „Dust devil drive”, „Sanctimony”, „Rebel riot”, „The velvet supernova”, „The Factor”, „Oranžās brīvdienas”, „Relicseed”, „Sound religion”, „Monologs divatā”, „Louie Fontaine & The starlight searchers”, kā arī ārvalstu viesi – grupas „Tomas”, „Otava E” un „Lacuna” no Krievijas, „Open blues” no Polijas, „Tax” no Somijas, „To leave a trace” no Ukrainas, „Insane” no Ungārijas, „Bonafide” no Izraēlas, „Svjata Vatra” no Igaunijas/ Ukrainas un meditatīvais cītaru trio „Palace on wheels” no Zviedrijas. Festivālā uzstāsies arī ģitāras virtuozs Eddie Angel no Lielbritānijas, kura pavadošajā sastāvā, īpaši šim koncertam, basģitāru spēlēs festivāla saimnieks Louie Fontaine.

Festivāla programma tiek regulāri papildināta. „Fontaine festival” norisināsies Liepājā, Dzirnavu ielā 4 un Stūrmaņu ielā 1 un šīm ēkām pieguļošajā teritorijā. Biļetes par īpaši draudzīgu cenu pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, taču no 22. jūlija biļešu cena paaugstināsies.

www.fontainefestival.com
www.fontaine.lv

Foto: Svjata Vatra. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV