Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Grupai re:public jauns singls “Burning Fire”

Easyget.lv, 10.07.2013. 11:07

Grupa re:public piedāvā singlu no nesen iznākušā albuma “RE:”. Dziesma “Burning Fire” ir viena no retajām albuma dziesmām, kura ir angļu valodā.
Grupai re:public jauns singls “Burning Fire”

“Dziesma ir par mūsu ģimenēm, mūsu ilgām pēc mājām, kad esam tālu prom no tām. Tā pauž vēlmi pavadīt laiku nesteidzīgi kopā ar sev tuvajiem un vislabāk - tepat pie mūsu jūras, pie mūsu ezeriem...” saka grupas solists Jānis Rībens.

Dziesmas mūzikas autori ir Jānis Rībens kopā ar albuma producentu Aleksandru Volku. Vārdu autors ir Jānis Rībens.

Dziesma, tā pat kā viss trešais albums, ierakstīta Rīgā, Wolk Recording Studio.

Dziesmas video tapis Jomas ielas svētku koncerta ietvaros jūlija sākumā, un tā autors ir Ritvars Bluka, ar kuru grupa re:public jau izveidojusi ciešu sadarbību. Video apskatāms videoportālā youtube.com. Gan dziesma, gan video ir nesteidzīgs, lai atgādinātu par to, ka dzīve nav jāpavada vienā skrējienā, bet jācenšas ir izbaudīt ik mirkli ko tā sniedz.

Ar grupas re:public koncertu (piektdien 18:30) festivālā LMT Summer Sound tiks atklāta dažādu mākslinieku uztāšanos uz LMT skatuves.

Albums RE: pieejams arī Spotify un iTunes.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV