Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Jaunā viļņa” dalībniekus un organizatorus sagaidīs pie t/c „Origo”

Easyget.lv, 11.07.2013. 13:40

Sestdien, 13.jūlijā, Rīgā, Stacijas laukumā pie „Origo Summer Stage”, ieradīsies starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis 2013” organizatori un konkursanti, informē t/c „Origo” Danuta Trušele.
„Jaunā viļņa” dalībniekus un organizatorus sagaidīs pie t/c „Origo”

Pašā sestdienas rītā plkst.9:45 Rīgā no Maskavas ar vilcienu ieradīsies konkursa organizatori un konkursa dalībnieki. Jaunie izpildītāji, kas šogad cīnīsies par „Jaunā viļņa 2013” laureāta titulu, kā ierasts Latvijā tiks sagaidīti pie „Origo Summer Stage” skatuves, uz kuras viņi arī izpildīs festivāla himnu – dziesmu „Jūrmala”. Sagaidīšanas pasākuma laikā tāpat tiks atklāta konkursam „Jaunais vilnis” veltīta izstāde, ko ikviens varēs bez maksas aplūkot jebkurā diennakts laikā 450 kvadrātmetrus plašajā brīvdabas galerijā Stacijas laukumā pie t/c „Origo”.

"Jaunā viļņa” sagaidīšanas pasākuma laikā uzstāsies arī dziedātājas Stacy un Karīna Hvoiņickaja. Anastasija Ivka, kas pazīstama ar radošo pseidonīmu Stacy ir Latvijas dziedātāja, kura 2010. gadā piedalījās jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis, pārstāvot Somiju. Stacy ir ievērojumi sasniegumi mūzikas lauciņā – 2008. gadā noslēdz līgumu ar somu mūzikas ierakstu kompāniju „Amber production”. Savukārt dziedātāja Karīna Hvoiņickaja 2008. gadā kļuva par bērnu konkursa „Jaunais vilnis” finālisti.

Paralēli konkursam Jūrmalā uz „Origo Summer Stage” skatuves Rīgā jau tradicionālu norisināsies konkursa jauno izpildītāju koncerti, kas ik gadus pulcē daudz rīdzinieku. Koncerti notiks no 23. līdz 28. jūlijam katru dienu plkst. 13:00, sīkāka informācija: www.summerstage.lv

Atgādinām, ka Starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss Jaunais Vilnis 2013 Rīgā un Jūrmalā notiks no 23. līdz 28. jūlijam. Šogad konkursā uzstāsies 18 dalībnieki no 12 dažādām pasaules valstīm – Latvijas, Krievijas, Armēnijas, Vjetnamas, Vācijas, Ukrainas, Azerbaidžānas, Kazahstānas, Kirgīzijas, Gruzijas, Indonēzijas un Kubas. Latviju konkursā pārstāvēs bijušais grupas PeR dalībnieks Pēteris Upelnieks.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV