Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Prāta vētra aizvada grandiozu uzstāšanos Summer Sound 2013 1. dienā

Jānis Sildniks, 13.07.2013. 15:30 | komentāri (1)

Muzikālā daudzveidība, cilvēku pūļi, uguņošana un dejas Liepājas pludmalē sagādāja nerimstošu ballīti.
Prāta vētra aizvada grandiozu uzstāšanos Summer Sound 2013 1. dienā

Galerijas:

Neskatoties uz pavēsajiem laika apstākļiem, Liepājas pludmalē tika aizvadīts gana karsts vakars gan grupām, gan apmeklētājiem, gan organizatoriem, no dažādākajiem aspektiem. Prāta vētra apliecināja savu Latvijas vadošās grupas statusu, pierādot, ka sliktu koncertu nospēlēt viņi neprot - kuplais pūlis uzticīgi dziedāja līdzi teju visām dziesmām, izpildot visas Kaupera pavēles, galu galā tiekot atalgoti ar krāšņu uguņošanu noslēgumā. Lieki piebilst, ka Prāta vētras uzstāšanās noteikti kļuva par festivāla iespaidīgāko notikumu. 

Tiesa, vairākiem apmeklētājiem gaidītākais notikums tika palaists garām, stāvot ieejas rindās. Iespējams, organizatori nebija rēķinājušies ar šādu publikas interesi, iespējams, vainojama ir apmeklētāju tendence ierasties pēdējā brīdī un visiem reizē, taču aktivitāte pie kasēm vakara stundās bija ļoti saspringta. Tiesa, līdz ar tikšanu festivāla teritorijā, lielākā daļa problēmu atkrīt, jo kopumā pasākums, neskatoties uz atsevišķām detaļām, piemēram, nepiemēroti šauro eju starp pludmali un pārējo teritoriju, ir labi organizēts.

Foto: Prāta vētra festivālā LMT Summer Sound. Foto (c) Jānis Vīksna

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV