Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Fonoklubā uzstāsies grupa The Stanleys

Easyget.lv, 16.07.2013. 16:02

Piektdien, 19. jūlijā, plkst. 22:00 Cēsu "Fonoklubā" Eiropas turnejas ietvaros uzstāsies apvienotā Austrālijas un Norvēģijas grupa "The Stanleys", informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
Fonoklubā uzstāsies grupa The Stanleys

"The Stanleys" ir austrāļu Marka Di Renzo un Džeimija Horsburga, kā arī norvēģa Tomasa Dāla sadarbībā radusies grupa. Lai pietiekami kvalitatīvi ierakstītu tās debijas albumu "Always", grupa pavadīja smaga darba stundas studijās Oslo, Parīzē, Pertā un Sidnejā, kas rezultējās ar gala rezultāta atskaņošanu Londonas radio 2, kā arī vairāk kā 90 koledžas radio stacijās ASV.

Albums iznāca 2012. gadā, kam sekoja veiksmīga pasaules tūre teju visā pasaulē. Šajā vasarā grupa sniedz koncertus ASV un Eiropas festivālos, kā ietvaros viesosies arī "Positivus", taču pirms tam ar bezmaksas koncertu atrādīsies "Fonokluba" auditorijas priekšā.

Par ballīti pirms un pēc koncerta gādās kluba rezidents Dj Winamp.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV