Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Amber Muse" piedāvā ballīti "Das Boot" uz kuģa "Vecrīga"

Easyget.lv, 18.07.2013. 12:12

Sestdien, 27.jūlijā, Amber Muse promouteri uz kuģa "Vecrīga" aizvadīs pirmo šīs sezonas ballīti no sērijas Das Boot.

Uz diviem klājiem četri dīdžeji un trīs dueti atskaņos deju mūzikas ierakstus no tech līdz house un no funky līdz deep.

Uz pirmā deju klāja spēlēs pasākuma organizatori Bogdan Taran un Max Lomov a.k.a. Taran + Lomov, kā arī uzaicinātie viesi DJ Rise no Rīga Radio un Kris Hovel no projekta Pencilhaus. Starp šīs deju zāles dalībniekiem arī duets Y Silent, kas radies pirms diviem gadiem un kas spēlē mūziku no deep house līdz franču electro un techno.

Ja pirmā deju grīda būs orientēta tech virzienā, tad uz otrā deju klāja varēs dzirdēt deep un nu disco. Tur pie atskaņotājiem stāsies Amber Muse rezidents - Max Mancho, Miller Light a.k.a. Vito Miller un jauns un enerģisks dīdžeju duets Kosmetique.

Ballīte Das Boot notiks uz kuģa "Vecrīga" klāja, 11.novembra krastmalā (starp Akmens un Vanšu tiltiem). Uzkāpšana uz klāja 22:20, laiks ceļā 23:00-03:00.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz kuģa "Vecrīga": pirmā partija - 5 Ls, otrā partija - 7 Ls. Pie ieejas pasākuma laikā - 10 Ls (ja būs brīvas vietas). Informācija par biļetēm pa tālruni +371 29 896 138. Vietu skaits ierobežots.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV