Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Salacgrīvā sācies mūzikas festivāls Positivus

Easyget.lv, 19.07.2013. 15:30 | komentāri (1)

Šodien Salacgrīvā sācies lielākais mūzikas festivāls Baltijā „Positivus”, kas pirmo reizi norisinās trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.
Salacgrīvā sācies mūzikas festivāls Positivus

Arī „Tallinn Music Week” komanda ir devusies uz festivālu, lai iepazīstinātu ar Igaunijas jaunākajiem talantiem mūzikā, bet Igaunijas radio stacija „Raadio 2” – lai nodrošinātu festivāla tiešraidi Igaunijas klausītājiem. No piektdienas pēcpusdienas līdz pat svētdienai „Tallinn Music Week” teltī būs iespējams baudīt kvalitatīvu igauņu mūziku.

Piektdien, 19.jūlijā plkst. 17:30 „Tallinn Music Week” un Igaunijas Tūrisma departaments aicina uz draudzīgu tikšanos „Tallinn Music Week” teltī, kur klātesošos ar labāko no igauņu mūzikas priecēs Raadio 2 dīdžeji un ar akustisku priekšnesumu uzstāsies indie-folk grupa Paabel. Ar klātesošajiem tiksies un sasveicināsies Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess.

Šovakar uz festivāla "Tele2" skatuves uzstāsies kanādiešu elektro-punk duets "Crystal Castles", Lielbritānijas šarmantie indī rokmūzikas pārstāvji "Noah And The Whale", Latvijā zināmā Igaunijas dziedātāja Iiris un Austrijas instrumentāli ambientais tehno trio "Elektro Guzzi".

Uz "Nordea" skatuves šovakar klausītājus priecēs intriģējošs mūzikas duets no ASV "Twenty One Pilots", pašmāju grupa "Zodiaks", Londonas dinamiskā indīroka apvienība "Palma Violets" un četru mūziķu apvienība "Rasabasa", kas pārstāv Lietuvas un Norvēģijas mūziķus, savukārt uz "I Love You" skatuves šovakar muzicēs lietuviešu grupa "Colours Of Bubbles", Cēsu alternatīvā indīpopa apvienība "Franco Franco", Andis Grīva, Lietuvas mākslinieki "Deeper Upper", Rīgas eksperimentālā roka un postpankroka apvienība "Parara" un pašmāju grupa "Laika suns".

"Red Bull Music Academy" skatuve šajā vakarā priecēs ar dīdžeja "Rapa", "Oogle Vision", "Kwazar", "OYT", "Mr. Nestor", "Jesse & Jimi Tenor", "Eltron John", "Jack Beats", "Riton" un "DJ Quest & Paul Oja" uzstāšanos, savukārt festivālā uz "Palladium" skatuves koncertēs pašmāju grupa "Luministic", latviešu dziesminieks Mikus Frišfelds, daudzsološa indīgrupa no Maskavas "Milk", pašmāju grupa "Very Cool People" un "Satellites LV", kā arī Igaunijas mūziķi "Elephants From Neptune".

Turpmākajās dienās festivālā uz "Tele2" skatuves uzstāsies "The xx", "Sigur Rós", "Two Door Cinema Club", "Imagine Dragons", Toms Odells, Maikls Kivanuka, "Jauns Mēness", Vilijs Mūns, "Latvian Blues Band", bet uz "Nordea" skatuves uzstāsies "!!! (chk chk chk)", "C2C", "Charli XCX", "Efterklang", "The Sound Poets", Džons Grants, "Team Ghost", "Suuns", "No Ceremony", "Darwin Deez", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Sibyl Vane", "Inokentijs Mārpls" un "Laime pilnīga".

Savukārt uz "I Love You" skatuves uzstāsies "Without Letters", "Zebra Island", "Momend", Anete, "Carnival Youth", Alise Joste, "Bērnības milicija", Marks Palubenka, "Odd Hugo", "Stūrī zēvele", "Them Lemons", "Tribes of the City".
Uz "Red Bull Music Academy" skatuves uzstāsies "Halfbrother", "Fingalick", "ELVI/DUNIAN", "Shotman", "Firejosé", "KAMP!", "B.Bravo", "Superskankers", "MJ Cole" un "Artwork".

Festivālā uz "Palladium" skatuves koncertēs "Dejojošie mākoņi", "The Stanleys", "Age Of Stones", "Komjaunatne", "Kurak", "Oranžās brīvdienas" un "The Sound Poets", kā arī programmu veidos "Tallinn Music Week" mūziķi "Jagaspace", "Paabel", "I Wear* Experiment", "Wolfredt", "Candy Empire", "Galvanic Elephants", "Faun Racket" un "Outloudz".

Biļetes uz festivālu nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs, internetā un Nordea bankomātos visā Latvijā.

Foto: Positivus festivāls. Foto (c) Reinis Traidas

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV