Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Aizvadīta Positivus festivāla 1. diena

Easyget.lv, 20.07.2013. 05:41

Par spīti lietavām Rīgā un citviet Latvijā, festivāla pirmā diena Salacgrīvā pārsteidz ar sauli.
Foto: Aizvadīta Positivus festivāla 1. diena

Galerijas:

Piektdienas pēcpusdienā no mākoņiem izlīdusī saule radīja patiesi pozitīvu noskaņojumu. Jau kopš agras pēcpusdienas Positivus festivāla apmeklētājus priecēja arī filmas Ādažu Kino teltī un teātra performances Dabas skatuvē. Festivāla teritorijā aktīvi darbojas smuko lietu tirdziņš, ēdināšanas zona, atraktīvās sponsoru aktivitātes.

Festivālu uz Tele2 skatuves atklāja Austrijas instrumentāli ambientā tehno trio Elektro Guzzi, viņiem sekoja igauņu dziedātāja Iiris, piedaloties grupai Instrumenti, kā arī eksplozīvie kanādieši Crystal Castles ar dziedātāju Alisi Glasu priekšgalā, pirmo dienu noslēdza indī rokmūzikas pārstāvji Noah And The Whale no UK.

Uz Nordea skatuves festivāla pirmajā dienā kāpa Igaunijas rokgrupa Elephants From Neptune, alternatīvā roka apvienība Rasabasa, kurā apvienojušies mūziķi no Lietuvas un Norvēģijas, duets Twenty One Pilots no ASV, Londonas dinamiskā indī roka apvienība Palma Violets un pašmāju elektroniskās mūzikas pionoeri - grupa Zodiaks.

Uz Palladium skatuves “slepenajā” koncertā pusnaktī uzstājās dziedātāja Linda Leen.

Positivus festivālu šogad apmeklē arī viesi no Austrālijas, Eiropas, Krievijas un Ziemeļamerikas, kā arī daudziem uzticīgiem faniem no kaimiņvalstīm.

Foto: Positivus 2013. Foto (c) Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV