Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pupociklu vasara „Pupolāras dziesmas” (Naba Music / melo Records, 2013)

Jānis Jansons, 22.07.2013. 15:15

Vokāli instrumentālais kolektīvs „Pupociklu vasara” vienpadsmitgades pastāvēšanu nosvin ar albumu – izlasi, pretendējot uz nepieradinātās estrādes mūzikas izpildītāju nosaukumu.
Pupociklu vasara „Pupolāras dziesmas” (Naba Music / melo Records, 2013)

Kaut sākotnēji šķiet, šis būs pancīgs roks vai šlāgerrokenrols, nekā. „Pupociklu Vasara” savu skaņu torti salijuši kopā no dažādiem komponentiem. - Gaišāka psihedēlija ar ska, pancīgs mundrums ar rokoperas aranžiju, akustiskām pasāžām vai mūzika, kas iederētos pieaugušo jampadračos. Vietām - progresīvā roka elementi, pieminēšanas vērta arī 70. gadus asociatīvā skaņa. Ieraksts, kas būtu turams pašmāju melomānu kolekcijās, klausāms no rītiem un vakaros, spēlējams ballēs un radio.

Ierakstā bez pierastās instrumentācijas dzirdama arī stabule, didžiridū, lietuskoks, klarnete, vijole un čells.

Grupas lielākais trumpis ir mutiskā puse un teksti, par ko jāpateicas Vilim Lācītim.

Ja jums ausij tuvi grupu nosaukumi – Pasaules gaisma, Gatera strādnieki, Krampī sarāvējs, Amorālā psihoze, Kapu šausmas, šis ieraksts ir jums! Ja jums nav humora izjūtas vai tā ir, bet ļoti maz, turieties no „Pupolārām dziesmām” pa gabalu!

Hiti: ņem kuru gabalu gribi, tikai pagriez skaļāk.

http://pupocikluvasara.bandcamp.com/album/pupol-ras-dziesmas

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV