Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Positivus festivāls pulcē 30 000 apmeklētāju

Easyget.lv, 22.07.2013. 15:56 | komentāri (1)

Ar emocionāli aizraujošu grupas The xx uzstāšanos svētdienas vakarā Salacgrīvā noslēdzās septītais Positivus festivāls, kas šogad pirmo reizi norisinājās trīs dienas.
Positivus festivāls pulcē 30 000 apmeklētāju

Galerijas:

Visvairāk klausītāju pulcēja grupas Imagine Dragons, Two Door Cinema Club Sigur Ros, Noah And The Whale, The xx un pašmāju Jauns mēness un Zodiaks, vēsta Positivus Music pārstāvji.

Vairāki tūkstoši apmeklētāji uz Salacgrīvu devās jau ceturtdien, lai ieņemtu vietas telšu pilsētiņā. Piektdien, sestdien un svētdien norisinājās festivāla oficiālā prgramma ar līdz šim iespaidīgāko mūsdienu mākslinieku sastāvu, kāds Positivus festivālā bijis. To atspoguļot bija ieradušies ap 300 žurnālistu no Islandes, Apvienotās Karalistes, Krievijas, Austrālijas, Čehijas, Polijas, Itālijas, Somijas un Baltijas valstīm, pārstāvot tādus respektablus medijus kā NME, Independent, The Sunday Telegraph, Kommersant u.c. Liels pagodinājums ir arī Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa vizīte festivālā, kas pierāda, ka Positivus festivāls ir viens no nozīmīgākajiem notikumiem Baltijas mūzikas dzīvē un nākotnē iespējams vēl lielāks ārvalstu apmeklētāju pieplūdums.

Šodien pirmo reizi festivāla vēsturē vairākas Eiropas radiostacijas sadarbībā ar Eiropas Raidorganizāciju savienību (EBU) pārraidīja svētdienas vakarā notikošo grupas The xx koncertu, kas bija festivāla kulminācija.

Arī 2014. gadā festivāls norisināsies trīs dienas, un drīzumā tiks uzsākta biļešu tirdzniecība.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV