Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Coyote Fly uzstāsies Rudy a.k.a Ruben Haze no Austrālijas

Easyget.lv, 23.07.2013. 16:07

Sestdien, 27. jūlijā, Coyote Fly uzstāsies pasaulē iemīļotais austrālietis Rudy a.k.a Ruben Haze – deju mūzikas pārstāvju Axwell, Dirty South, TV Rock, Laidback Luke, Bob Sinclar vokālists un pazīstams producents, informē kluba pārstāve Kristīne Dombrovska.

Rudy jeb Ruben Haze koncertšovi ir pieprasīti ne tikai labākajos un lielākajos Eiropas, Austrālijas un ASV deju mūzikas klubos, bet arī Karību salās, Ibizā un Dubajā.

Rudy spožākais grāvējs “In The Air” iekarojis Lielbritānijas deju mūzikas virsotnes, savukārt viņa singls “Phazing”, kas tapis sadarbībā ar Dirty South, ieņēmis pirmās vietas Austrālijas mūzikas topos. Dziesmā “City Of Dreams”, kas veidota sadarbībā ar Alesso un Dirty South un tika izdota pagājušā gada beigās, dziedātājs izmanto skatuves vārdu Ruben Haze. Jaunais kluba hits lielā ātrumā iekaroja pasaules atzinību.

To, ka Rudy talantu atzīst deju mūzikas cienītāji visā pasaulē, pierāda gan viņa augošā platīna disku kolekcija, gan starptautiski apbalvojumi par sasniegumiem deju mūzikas industrijā.

“Man ir patiess prieks atgriezties Rīgā un uzstāties klubā Coyote Fly! Jūtu, ka esmu ļoti gaidīts šeit un to arī pierāda mana atgriešanās! Šis gads man ir bijis notikumiem bagāts, domāju, ka arī nākamgad jūs gaida daudzi pārsteigumi. Piedalīšanās dziesmu radīšanas procesā man nozīmē ļoti daudz, sākot no skaņdarba rakstīšanas un producēšanas, beidzot ar tā izpildīšanu. Nevaru sagaidīt, kad pasaule ieraudzīs, to ko esam tai sagatavojuši. Tas ir tikai sākums!”, par savu muzikālo sniegumu stāsta Rudy.

Arī Latvijas deju mūzikas cienītāji atzinīgi novērtēja Rudy uzstāšanos klātienē, un pēc kluba apmeklētāju lūguma ikvienam mākslinieka talanta cienītājam tiek sniegta iespēja to vēlreiz izbaudīt, apmeklējot naktsklubu Coyote Fly sestdien, 27.jūlijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV