Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bukmeikeri uzvaru “Jaunajā vilnī” prognozē Krievijai

Easyget.lv, 23.07.2013. 16:28

Galvenā cīņa par uzvaru konkursā notiks starp Krievijas grupu „Фрукты” un dziedātaju Jūliju Tereščenko, kamēr Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks varētu ierindoties aiz labāko piecinieka, prognozē Betsafe.com bukmeikeri.
Bukmeikeri uzvaru “Jaunajā vilnī” prognozē Krievijai

Saskaņā ar Betsafe bukmeikeru prognozēm gan grupas „Фрукты”, gan Jūlijas Tereščenko izredzes uz galveno balvu ir novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 3,00 jeb aptuveni 30% varbūtību. Kazahstānas izpildītāja ADAM izredzes triumfēt uz Dzintaru koncertzāles skatuves ikgadējā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā „Jaunais vilnis” novērtētas ar likmes izmaksas koeficientu 6,75 (14% varbūtība). Visai augstu ir novērtētas arī ukraiņu dziedātāja Arkādija Voitjuka izredzes – koeficients 7,75. Vēl vairāku izpildītāju, ieskaitot Pēteri Upelnieku, cerības uz pirmo vietu atspoguļo koeficients 10,00 (8% varbūtība).

„Jau 12.gadu pēc kārtas jūlija beigas paies konkursa „Jaunais vilnis” noskaņās. Šogad uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāps 16 jauni un talantīgi izpildītāji no 12 dažādām valstīm. Kā ierasts, visplašāk pārstāvēta Krievija. Šo valsti pārstāvēs četri izpildītāji, no kuriem īpaši izceļas grupa „Фрукты” un uzlecošā zvaigzne Jūlija Tereščenko. Atraktīvā grupa „Фрукты” tika izveidota, apvienojoties deviņiem muzikāli apdāvinātiem mūziķiem, kuri, lai arī pārstāvēja dažādus mūzikas žanrus, spēja atrast daudz ko kopīgu. Neapšaubāmi, ka viņu oriģinalitāte, atraktivitāte un lielā enerģija varētu iekarot žūrijas simpātijas. Žūriju un citus konkursa skatītājus neatstās vienaldzīgus arī Krievijas jaunās estrādes zvaigznes JūlijasTereščenko izcilais vokāls,” dalībnieku izredzes komentē pieredzējušais bukmeikers Roberts Egle.

„Latvijas pārstāvis Pēteris Upelnieks šobrīd neierindojas starp galvenajiem pretendentiem uz uzvaru, taču potenciāli varētu cīnīties par vietu labāko sešiniekā. Pēterim jau ir pieredze konkursā „Jaunais vilnis”, kuru ieguvis 2010. gadā kopā ar grupu „PeR”, iegūstot 11. vietu. Šī pieredze varētu sniegt papildus pārliecību uz skatuves. Par viņa lielākajiem plusiem var uzskatīt vokālās prasmes, atvērtību un vienkāršību, kas bieži vien ir atslēga uz augstu žūrijas vērtējumu,” stāsta Roberts Egle.

Vairākkārt konkursā „Jaunais vilnis” uzvarētāja laurus ir plūkuši Krievijas izpildītāji. Pēdējo reizi tas notika pirms gada, kad uzvarēja dziedātāja Niloo. Latviju pērn konkursā pārstāvēja grupa „Framest”, kas ieguva augsto ceturto vietu. Jāatzīmē, ka vislabāk no Latvijas pārstāvjiem konkursā ir veicies grupai „Cosmos” un dziedātājam Intaram Busulim, kuri triumfēja 2004. un 2005.gadā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV