Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Tukumā durvis vērs Baboon Bar

Easyget.lv, 24.07.2013. 10:11

Tukuma pilsētas svētku ietvaros, kas ar devīzi ”Uz Tukumu pēc smukuma” no 27. līdz 28. jūlijam risināsies Brīvības laukumā, citur pilsētā un ārpus, notiks jauna naktskluba Baboon Bar atklāšana.
Tukumā durvis vērs Baboon Bar

Klubs atradīsies paša pilsētas centrā – Brīvības laukumā 11. Atklāšanas pasākums notiks 26. jūlijā no pulksten 22.00.

Baboon Bar vienkāršais, bet mūsdienīgi gaumīgas dizains kluba apmeklētājiem ļaus nepiespiestā gaisotnē baudīt gan trakas ballītes nedēļas nogalē, gan atpūsties un atvilkt elpu pie kafijas krūzes vai kāda garda kokteiļa darba dienā. Tajā pat laikā sporta mīļotāji varēs vērot sev iemīļotās sporta pārraides, malkojot dažāda veida alus šķirnes. Klubs darbosies divos stāvos.

Baboon Bar atklāšanas nedēļas nogale būs īpaša, jo par muzikālo noformējumu rūpēsies virkne Latvijā un ārpus tās robežām populāru dīdžeju. Uzstāsies MBerg, Ansis Zvirgzdiņš, E:91, Chris Cherry, DJ Ziggy ar video dejām, bet atklāšanas pasākuma goda viesis būs EHR radio šova Party Service vadītājs un pēdējo gadu populārākais dīdžejs Latvijā – [Ex] da Bass.

Būs arī pārsteigumi no Jāger promo komandas un Jāgermeitenēm (26.07), kā arī flayr bārmeņu šovs no Stoli (27.07). Darbosies arī Very Disco Channel filmēšanas komanda.

Ieeja biļešu cenas: 26.jūlijā – Ls 4, bet 27.jūlijā – Ls 3. Ieeja no 18 gadu vecuma, uzrādot personu apliecinošus dokumentus.

Info: baboonbar.lv / @barbaboon

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV