Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Grupa Bez PVN laiž klajā dziesmu par zālīti

Easyget.lv, 24.07.2013. 14:26

Lai padarītu pasauli un cilvēkus priecīgākus un smaidīgākus, grupa „Bez PVN” izplata muzikālu narkotiku – dziesmu „Zuoleite” (Zālīte), kas atrodama grupas otrajā albumā „Reits”, kurš publiskā prezentācijā tika atrādīts jūnija sākumā.
Grupa Bez PVN laiž klajā dziesmu par zālīti

„„Zuoleiti” tev atsūtīs pati grupa, kāds draugs, paziņa vai arī tā pie tevis nokļūs nejaušā kārtā, bet tālākā lietošanas instrukcija ir pavisam vienkārša – jāveic dziesmas lejupielāde datorā vai telefonā un jāklausās visur un visu laiku, lai redzētu pārmaiņas, ka visi apkārtējie sāk smaidīt vairāk,” stāsta mūziķi.

Dziesmas „Zuoleite” vārdu un mūzikas autors ir Kristaps Rasims, dziesmas ieraksts veikts studijā „Reiga”, dziesmas ieraksta apstrāde - Uģis Vilcāns (mix, LTG) un Nick Dawes (master, FR).

Grupas albumu „Reits”, kurš tika izdots magnētiskās lentes formātā un kurā iekļautas 10 dziesmas, jebkurš interesents digitālā variantā var dabūt bez maksas, taču pirms tam jāpaveic grupas sagatavots uzdevums – jāuzraksta uz T-krekla „Bez PVN” un bilde jānosūta grupai uz e-pastu bezpvn@inbox.lv. Noklausīties albumu pilnā garumā var te https://soundcloud.com/bezpvn/sets/bezpvn-reits

Grupas sastāvā muzicē Kristaps Rasims (balss, elektriskā ģitāra, citi instrumenti), Guntis Rasims (balss, akustiskā ģitāra), Juris Vucāns (balss, elektriskā ģitāra, sampleris, citi instrumenti), Valdis Vucāns (basģitāra), bet pie sitamajiem instrumentiem palīdz grupas «Momend» bundzinieks Normans Bārbals. Gada beigās grupa svinēs desmit gadu pastāvēšanas jubileju. Pēc pāris gadu pauzes, grupa atsākusi arī koncertdarbību. Nākamā reize, kad „Bez PVN” varēs redzēt uz skatuves, ir 17. augusta vakarā Varakļānos.

Vairāk par grupu http://bezpvn.lv

Foto: Grupa Bez PVN. Foto (c) Baiba Buceniece

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV