Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jūrmalā notiks eksotiska ballīte

Easyget.lv, 25.07.2013. 11:58

26. un 27. Jūlijā Dzintaru pludmales bārā Beach of the Feelings notiks pasākums ar vairāku DJ uzstāšanos un dažādiem pārsteigumiem, kurus vakara gaitā sagādās uguns šova meistari, iluzionisti un simpātiskās Metaxa meitenes.

Piektdien, 26. jūlijā, pasākumu „Chasing The Deep” no plkst 17:00 uzsāks un iesildīs Beach of the Feelings bārmeņi, kuri sagādās visgardākos pārsteigumus, gatavojot eksotiskākos un krāšņākos kokteiļus. Savukārt, par draudzīgu atmosfēru un smiekliem rūpēsies iluzionists un pasākuma vadītājs Toms Felkers, kurš vakara gaitā viesiem liks noticēt nevienam vien maģiskam trikam.

Vakara turpinājumā, no plkst. 21:00 viesus ar elektroniskās deju mūzikas ritmiem iekustinās trīs DJ – DIN un John Kuzmin no Latvijas, kā arī Karim Preacher no Lielbritānijas.

DIN – DJ un Producents no Latvijas, kurš savu DJ karjeru sāka 2011. gadā, Londonā. Īsajā laika periodā ir apguvis mūzikas tehnoloģijas iemaņas NWK koledžā. Viens no „Night Life In London” leibla māksliniekiem, ar kuru uzstājās tādos Londonas klubos kā – Ministry Of Sound, Pacha London, Egg London un citos.

Vakara galvenais viesis, DJ un Producents no Londonas - Karim Preacher, jau vairāk nekā desmit gadus spēlē elektronisko deju mūziku. Viņš paguvis uzstāties jau vairākos pasaules atzītos klubos – Ministry of Sound, Pacha, Egg, Lightbox, Cable un citos. Karim savu karjeru aizsāka Latvijā, spēlējot klubā Arba, taču jau 2006. gadā devās uz Londonu, lai attīstītu savu DJ karjeru. Muzicēšana ir Karim talants, kas mūziķim palīdzējis ļoti strauji gūt panākumus un devis iespēju uzstāties ļoti lielas publikas priekšā.

John Kuzmin – savu DJ karjeru uzsāka 2008. gada vidā. Karjeras laikā ir piedalījies daudzos DJ konkursos, kur spilgtākais viņa sasniegums bija 2011. un 2012. gadā – Movida Corona Latvia finālists. Darbojies kā rezidents jau aizvērtajā Baltijas lielākajā nakts klubā – „Club Essential”.

Sestdien 27. jūlijā, visa vakara garumā, varēsim turpināt klausīties Karim Preacher muzikālo izpildījumu, piedalīties Metaxa sarūpētajās atrakcijās, kā arī pasākuma noslēgumā, kad pludmalē jau valdīs tumsa, baudīt īpaši sagatavotu ugunīgu pārsteigumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV