Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Fontaine Festival papildina programmu

Easyget.lv, 25.07.2013. 12:16 | komentāri (1)

9., 10. un 11. augustā Liepājā notiekošajā festivālā Fontaine Festival līdzās izziņotajiem mūziķiem piedalīsies grupas Jumprava un Līvi.
Fontaine Festival papildina programmu

Klubā „Fontaine palace” un tam pieguļošajās ēkās un teritorijā norisināsies jau astotais „Fontaine Festival”, kas padara pasākumu par šobrīd Latvijā vecāko vēl notiekošo vasaras festivālu. Trīs dienu garumā uz piecām skatuvēm kāps vairāk nekā četrdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju no Latvijas, Vācijas, Zviedrijas, ASV, Gruzijas, Igaunijas, Krievijas, Ungārijas, Izraēlas, Polijas, Somijas un Ukrainas.

Kā īpašs notikums jāmin piektdienas vakarā uz „Gypsy camp” skatuves notiekošais grupas „Līvi” koncerts. Lai arī Latvijas roka leģendas vairs neuzstāsies oriģinālsastāvā, 9. augusta koncertā kopā uzstāsies ilgi gaidīta savienība – Aivars Brīze, Tomass Kleins, Ainars Virga, Vilnis Krieviņš, Guntars Mucenieks un basģitārists Mārtiņš Burkevics. Savukārt sestdien, 10. augustā, uz šīs skatuves kāps pašmāju astoņdesmito gadu supergrupa „Jumprava”.

Bez jau minētajām mūzikas apvienībām savu dalību festivālā apstiprinājis arī ASV dzimušais blūzmenis Hovards Fišmens (Howard Fishman), savukārt svētdien, 11. augustā, festivālu noslēgs enerģiskā zviedru rokgrupa „Jack’s rezidence”.

Pilna festivāla programma skatāma mājas lapā www.fontainefestival.com

Fontaine Festival notiks no 9. līdz 11. augustam Liepājā, klubā „Fontaine palace” un tam pieguļošajā teritorijā un ēkās Dzirnavu ielā 4 un Stūrmaņu ielā 1. Biļetes uz visām trīs festivāla dienām pieejamas „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, to cena ir Ls 8, savukārt vienas dienas biļetes būs pieejamas uz vietas, festivāla kasē par Ls 5. Atsevišķa biļete uz svētdienas koncertu būs pieejama par Ls 2.

Foto: Rokgrupa Līvi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV