Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jānis Stībelis svinēs 15 gadu skatuves jubileju

Easyget.lv, 25.07.2013. 12:39 | komentāri (1)

1. augustā Daugavas koncertzālē ar programmu „15 un vēl..” uzstāsies dziedātājs Jānis Stībelis.

Koncertprogrammā „15 un vēl..” Jānis Stībelis aicina savus klausītājus kopā ar viņu iet cauri viņa muzikālajam veikumam 15 gadu garumā, no grupas Shake & Bake laikiem līdz pat jaunākajam studijas albumam.

Atskats 15 gadu muzikālajā pieredzē 1. augustā Daugavas koncertzālē nebūs vien vecu un aizmirstu gabalu retrospektīva, bet gan joprojām populāro Jāņa dziesmu parāde, sākot no "Brown eyes", "Glāze piena" līdz pat dziesmām no jaunākā albuma "Summer City", kas ieguva labākā POP albuma titulu „Mūzikas Ierakstu Gada Balvā 2012”. Un par godu apaļajai jubilejai koncerta apmeklētājiem Daugavas koncertzālē būs ekskluzīva iespēja iegūt labāko dziesmu izlasi.

Koncertā dziedātājs sola iepazīstināt arī ar nākotnē sagaidāmo. "Šobrīd strādāju pie jauna albuma materiāla, un tas, kā vienmēr, ir aizraujošs un radošs process. Man šķiet, ka pirmās skaņas un dziesmas ir gana labas, lai jau 1. augusta koncertā ar to iepazīstinātu klausītājus," saka Jānis.

Jau šodien, 25.jūlijā, Daugavas koncertzālē muzicēs enerģiskais Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestris, ieskandinot jaunu, latvju dainu iedvesmotu mūzikas albumu.

Biļetes uz koncertiem pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV