Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ķekavā sākas rokfestivāls Klang

Easyget.lv, 26.07.2013. 12:53

26. – 27. jūlijā Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā pirmo reizi notiks rokfestivāls Klang.
Ķekavā sākas rokfestivāls Klang

Festivālā uzstāsies apvienības Dzelzs Vilks, Sanctimony, Inokentijs Mārpls, Tesa, Preternatural, The Factor, Trendkill Method, Huskvarn, Relicseed, Indygo, Art of keeping secrets, Omerta, GhettoZloba un citi, veidojot koncentrētu latviešu alternatīvās un smagās mūzikas programmu divu dienu ietvaros.

Pirmajā gadā lielākā uzmanība pievērsta dzīvajai mūzikai un latviešu grupām, kuru vidū izceļama sevi nule kā lieliski parādījusī grupa Omerta, iesildot Indygo albuma prezentācijas tūres noslēguma koncertu koncertzālē Palladium, Art of keeping secrets, kuriem šogad gaidāms spožs debijas albums, leģendārā Jāņa Levita kolorītā apvienība Velna Kalpi, kā arī ilgu laiku klusējusī apvienība Cilvēks ar putniņu un šā gada agrā pavasarī radusies grupa Korozija. Pēdējie solās būt sagatavojuši īpašu pārsteigumiem pilnu programmu labākajās Latviešu smagā roka tradīcijās.

Festivāls vārtus vērs plkst. 15:00. Teritorijā būs pieejama autostāvvieta, vieta teltīm, kā arī tiks nodrošināta ēdināšana un bārs.

Pasākuma dienā biļetes cena 12 LS. Biļetes varēs iegādāties arī pie ieejas. Vairāk par festivālu: https://www.facebook.com/kfestlv

Foto: Grupa Sanctimony. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV