Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noslēdzies konkurss par festivālu Laba Daba

Easyget.lv, 29.07.2013. 09:24

No 2. līdz 4. augustam Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā ‘’Ratnieki’’ notiks starptautiskais mūzikas festivāls Laba Daba 2013.
Noslēdzies konkurss par festivālu Laba Daba

Uz vienas no piecām skatuvēm kāps trešā viļņa ska mūzikas aizsācēji The Toasters, skandalozā Krievijas electroclash grupa Barto un vācu tumšā viļņa pārstāvji Deine Lakaien, Candy Empire un Tenfold Rabbit no Igaunijas, Bonafide no Izraēlas un Biome no Lielbritānijas.

Pašmāju mūzikas skatuvi pārstāvēs Inokentijs Mārpls, All Day Long, Carnival Youth, Audience Killers, Oyaarss, Apziņas parazīti, Rebel Riot, Band Mango, PND, Baložu pilni pagalmi, Zig zag, Apofeoz sound system, Laiksne, Trakula, Vētras saites, Vējam Kabatā, Parara, Tribes of the city, Satellites LV, Pienvedēja piedzīvojumi, Nils Īle un Afro Ambient, Skumju akmeņi, Rūsa, Manta, Soundarcade, Elizabete Balčus, Rīta Stienis, Komjaunatne, 7 Pieauguši Vīrieši, kas šogad uz skatuves kāps kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku, leģendārā grupa Jumprava un Abdul Camara ar grupu, kas ir starptautisks muzikāls projekts, kuru pārstāv mūziķi no Ganas un Zviedrijas. Kopā uz festivāla skatuvēm kāps vairāk nekā sešdesmit mūziķu grupas un dīdžeju.

Portāla Easyget.lv un festivāla organizatoru kopīgi rīkotajā konkursā divus ielūgumus uz festivālu laimējusi Sniedze K. (2966....). Ar konkursa uzvarētāju sazināsimies personīgi.

Pareizās atbildes uz konkursa jautājumiem:

Līdz cik gadu vecumam bērniem vecāku pavadībā ieeja festivālā būs bez maksas?
Līdz 12

Kura no skatuvēm nebūs pieejama festivālā Laba Daba?
Live Art skatuve

Kāds ir "Ratnieku" pasta indekss?
LV - 4109

Ar kuru no dziedātājām festivālā kopā uzstāsies grupa 7 pieauguši vīrieši?
Ar Olgu Rajecku

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV