Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Klubā Coyote Fly notiks Hennessy Very Special night

Easyget.lv, 29.07.2013. 11:41

Sestdien, 17. augustā, uz kluba Coyote Fly lielās skatuves notiks Hennessy Very Special night – īpašs pasākums izsmalcinātiem mūzikas gardēžiem.

Neaizmirstamu emociju vakau sola čellu trio Melo-M, deju mūzikas dīva no Lielbritānijas - Katherine Ellis, pašmāju mūziķis Dons, kā arī DJ un producents Andy Bassland.

Pasaulē un Latvijā iecienītais konjaks Hennessy ar 17. augustā notiekošo Hennessy Very Special night koncertu turpina Hennessy nama filozofiju – mākslu miksēt (The Art of Blending), vienā pasākumā apvienojot izcilus talantus, mūziku, stilus, kultūru, klasiskās un modernās vērtības. Arī šoreiz gaidāms īpašs muzikāls pasākums, kurā apvienosies čellu trio Melo-M ar vienu Latvijas talantīgākajiem mūziķiem Donu un DJ un producentu Andy Bassland. Savukārt netradicionālu skanējumu pasākumam piedos spēcīgā britu deju mūzikas dīvas Katherine Ellis, kura plašākai sabiedrībai zināma kā Roger Sanchez, Tommy Boy, Bimbo Jones hitu izpildītāja.

„Mēs turpinām radīt arvien interesantākus un piepildītākus pasākumus, apvienojot labākos Latvijas un ārzemju māksliniekus. Arī šis pasākums ir gan izaicinājums mums pašiem, gan mūziķiem, jo koncerta programmā iekļautas pasaules hitu melodijas nedzirdētā izpildījumā. Vēlos uzsvērt, ka vēl šogad klubā gaidāmi tikpat ievērojami muzikāli notikumi,” stāsta Coyote Fly mārketinga vadītāja Kristīne Dombrovska

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu Serviss kasēs. Cena: 7 Ls (pirmās 100 biļetes); 10 Ls. Koncerta sākums: plkst. 21.00.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV