Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Priekulē notiks elektroniskās deju mūzikas festivāls “Summer Rave”

Easyget.lv, 29.07.2013. 15:49

3. augustā plkst. 21:00 Priekules parka estrādē sāksies elektroniskās deju mūzikas festivāls “Summer Rave” jeb “2k13”, kas šogad notiks trešo gadu.
Priekulē notiks elektroniskās deju mūzikas festivāls “Summer Rave”

Festivāls tradicionāli notiek uz divām skatuvēm – uz TOP skatuves un Pagrabā. Uz TOP skatuves skanēs avangardiskais no elektroniskās deju mūzikas, Pagrabā – underground jeb, kā skatuves idejas un koncepcijas autors saka, “gudrā elektroniskā deju mūzika”.

TOPā saimnieko McRaivii, kas vadīs pasākumu, pieteiks dalībniekus, vadīs konkursus, pasniegs balvas, uzkarsēs līdz kopējam ritmam tos, kas ļausies vispārējam “fīlingam”. McRaivii būs arī “moderators” dejotāju konkursam “MC Sympathy”.

Visas nakts garumā organizatori ieplānojuši vairākus “express” šovus, kas notiks paralēli DJ priekšnesumiem:

  • Vasaras lietus - elektroniskā variācija par slapjo T-kreku šovs;
  • Deju maratons - 22 minūtes 22 sekundes non-stop dejošanas; 
  • Ēnu dejas tiem, kam patīk un ir drosme izpausties mono dejā aiz ekrāna.

Atbalstot un popularizējot elektronisko deju mūziku, šogad notika spraigs perspektīvo DJ konkurss par iespēju atklāt festivālu uz TOP skatuves. Konkursā piedalījās seši jaunie talanti, kurus vērtēja žūrija un notika arī interneta balsojumi. Pirmais setu sāks jauno DJ konkursa uzvarētājs Jack Daniel - tomorrow hits today. Turpinājumā priecēs naglu puikas no Liepājas - Spike Boys, kā arī URDT komanda - Ray Rolla vs. Beater, DJ Special, DJ Junior G.. Summer Rave 2k13 kulminācijā - pēdējo gadu vispopulārākais dīdžejs Latvijā, [Ex] da Bass un pēc viņa - Decimal Lightness Recordings pārstāvis MBerg.

“Pagraba komandors“ Digital Age vadīs Pagraba skatuves, uz kuras uzstāsies DJ GOLdbERG, Digital Age un Gatis G. Visu vakaru online konkurss -”Pagraba aktīvists“.

Festivāla teritorijā darbosies SMS čata ekrāns. Vakara gaitā - čats, veltījumi, uzsaukumi, arī organizatoru novēlējumi un komentāri.

Visi, kas skenēs afišas “kluču placi” - QR kodu, varēs piedalīties konkursā par galveno balvu - popularitāti pašā festivālā un pārsteigumu balvu no organizatoriem.

Bonusu punkti tiem, kuri “iepēdosies” festivāla foursquare vietā. „Pienāks brīdis, kad saliksim kopā visus šos aktīvistus,” sola organizatori. Par ēdieniem un dzērieniem gādās “Zviedru vārti“. Lai šis vasaras notikums paliktu Tavā atmiņa, momentus fiksēs vairāki fotogrāfi. Par labsajūtu un drošību rūpēsies apsardze.

Biļetes cena LS 3, VIP biļetes cena LS 10. Biļetes varēs iegādāties festivāla dienā norises vietā.

Festivālu organizē radošā apvienība Universal Radio DJ Team jeb URDT.

Vairāk interneta vietnē: sr.urdt.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV