Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vislatvijas Dziesminieku Saiets 2013

Easyget.lv, 30.07.2013. 11:38

9. līdz 11. augusts, Jaunpiebalga
Vislatvijas Dziesminieku Saiets 2013

No 9. līdz 11. augustam Jaunpiebalgas novada „Lielkrūzēs” notiks Vislatvijas Dziesminieku Saiets 2013.

Programma īsumā:

Sestdienu, 10. augustu, piepildīs gan koncerti, gan radošās darbnīcas, kurās varēs konsultēties pie pieredzējušiem meistariem par repertuāra izvēli, apgūt kādu dziesmu vai ģitārspēles viltību. Pirmo reizi jauno dziesminieku uzstāšanās vienlaikus būs arī konkurss.

Saietā šogad piedalīsies dziesminieki Helēna Kozlova, Haralds Sīmanis, Kārlis Kazāks, Uldis Kākulis, Austra Pumpure, Imants Daksis, Āris un Saulceris Ziemeļi un Sandra Bula, Egons Pičners, Elīna Līce, Mikus Straume, Kristaps Sudmalis, Mikus Frišfelds un daudzi citi latviešu dziesminieki, kā arī dzejnieki Knuts Skujenieks, Valdis Bisenieks, Jana Egle, Arvīds Ulme, Amanda Aizpuriete, Agita Draguna, Sandra Vensko, Arnis Mincenhofs, Raimonds Knesis, Ineta Stadgale, Māris Salējs un citi.

Nokļūšana:

Dodas pa šoseju līdz Jaunpiebalgai, iebrauc Jaunpiebalgā, tālāk līdz Lielkrūzēm veiksmīgi varēs nokļūt, sekojot izliktajām norādēm. Tas būs apmēram 5 km brauciens pa zemes ceļu. Karti var aplūkot gan saieta mājas lapā www.saiets.lv gan Lielkrūžu mājas lapā www.ekokruzes.lv.

Biļetes:

Biļetes uz „Vislatvijas Dziesminieku Saietu 2013” pieejamas visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv. Festivāla biļetes cena iepriekšpārdošanā ir 7 lati, vienas dienas biļetes cena – 4 lati. Pērkot biļetes saieta norises vietā, festivāla biļetes cena būs 10 latu, vienas dienas biļetes cena – 5 lati. Pensionāriem, cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un bērniem līdz 12 gadiem ieeja saietā bez maksas.

Vislatvijas Dziesminieku Saieta 2013 mākslapa http://www.saiets.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV