Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Bez PVN videoklipu uzfilmē piecgadīgs zēns

Easyget.lv, 30.07.2013. 15:58

Pagājušonedēļ grupa „Bez PVN” laida klajā dziesmu „Zuoleite” (Zālīte). Šodien mūziķi piedāvā noskatīties dziesmas videoklipu, kas veidots, izmantojot piecgadīga zēna ar telefonu uzfilmēto materiālu.

Grupas „Bez PVN” dalībnieka Gunta Rasima piecgadīgais dēls Andžejs, iedvesmojoties no datorspēles „Minecraft”, ar parastu mobilo telefonu uzfilmējis savas ikdienas gaitas. Video materiāls kļuva par pamatu dziesmas „Zuoleite” videoklipam.

Video veidotāji ar klipa palīdzību, izmantojot datorspēles alegorijas, apspēlē cilvēka kvalitatīvi nodzīvota mūža ideju – mācēt skatīt dzīvi bērna acīm.

Videoklipa operators - Andžejs Rasims, montāžu veidojis Guntis Rasims. Dziesmas „Zuoleite” vārdu un mūzikas autors ir Kristaps Rasims, dziesmas ieraksts veikts studijā „Reiga”, dziesmas ieraksta apstrāde - Uģis Vilcāns (mix, LTG) un Nick Dawes (master, FR).

No šodienas „Bez PVN” dziesmu „Zuoleite” ikvienam interesentam piedāvā bezmaksas lejupielādei savā Soundcloud profilā https://soundcloud.com/bezpvn/bez-pvn-06-zuoleite. „Zuoleite” ir viena no 10 dziesmām, kas atrodama albumā „Reits”. Albumu jebkurš interesents digitālā variantā var dabūt bez maksas, taču pirms tam jāpaveic grupas sagatavots uzdevums – jāuzraksta uz T-krekla „Bez PVN” un bilde jānosūta grupai uz e-pastu bezpvn@inbox.lv. Noklausīties „Reits” pilnā garumā var te https://soundcloud.com/bezpvn/sets/bezpvn-reits

Vairāk par grupu http://bezpvn.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV