Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rīgā uzstāsies duets Herscher no Francijas

Easyget.lv, 31.07.2013. 11:07

10. augustā mūzikas klubā Nabaklab Rīgā koncertēs Francijas eksperimentālās rokmūzikas duets Herscher, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.
Rīgā uzstāsies duets Herscher no Francijas

Grupa Herscher izveidota 2010. gadā Overņas reģiona pilsētā Klermonferānā. Tās dalībnieki ir basģitārists Metjū Bresle (Mathieu Bresle), kā arī bundzinieks un vokālists Renē Šeminots (René Cheminat).

Dueta radītajai mūzikai piemīt neuzbāzīgs cēlums, zem kā kopīgi radītais enerģijas plūdums saistās ar abu spēju apvienot trokšņu ģitārmūzikas, dūmmmetāla un stounerroka, un psihedēliskās mūzikas skanējumu un aizvest klausītāju tā plašumos. Gan dueta pašnosauktais īsspēlējošais ieraksts, gan arī 2012. gadā izdotais pirmais albums Pursuit izlaisti vinila plates versijās. Līdz šim aizvadīti koncerti Francijā un Eiropā, dažviet izpelnoties salīdzinājumus ar tādām vietējam klausītājam zināmām grupām kā Earth, High on Fire un Pelican, iespējams, aiz kā varētu ierindot Baltijas spīdekļus Talbot un Mona de Bo.

Franču mūziķu pirmajam un vienīgajam koncertam Latvijā pievienosies psihedēliskās rokmūzikas grupa Estoner no Igaunijas. Līdzās tam arī uzstāšanās no pēdējos gados spilgti sevi pieteikušiem Rīgas izpildītājiem – sladžmetāla pārstāvjiem Diseim un melnmetāla kolektīva Eschatos.

Mūzikas klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Pasākuma sākums plkst. 21:00, ieejas maksa 3 Ls.

http://herscher.bandcamp.com/album/pursuit

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV