Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Esplanādē uzstāsies grupa Very Cool People

Easyget.lv, 01.08.2013. 09:00

Piektdien, 2.augustā, plkst.19.00 kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 piektdienu koncertsēriju ietvaros uzstāsies šobrīd labākā pašmāju jazz/funk grupa „Very Cool People”.
Esplanādē uzstāsies grupa Very Cool People

Pasākumu vadīs funk mūziku atskaņos DJ Kaspars Zaviļeiskis. Koncerts bez maksas.

„Very Cool People” ir instrumentālās mūzikas grupa, kura spēlē jazz-funk un fusion mūziku. Grupa cenšas sarežģītu un nopietnu mūziku padarīt viegli uztveramu un saprotamu jebkuram cilvēkam. „Very Cool People” spēlē oriģinālmūziku, kur iekļauj dažādu mūzikas stila elementus.

Puišu grupa savu skanējumu papildina izmantojot netipiskus efektus. Ansamblis iepriekš bieži uzstājās ar diviem bundziniekiem vienlaicīgi, kā arī grupa bieži uzstājas, pieaicinot pamatsastāvam dažādus viesmāksliniekus. „Very Cool People” Esplanāde 2014 uzstāsies šādā sastāvā: Elvijs Grafcovs – (ģitāra), Māris Jēkabsons (saksofonu), Māris Vitkus (taustiņi), Valters Sprūdžs (basģitāra) un Kaspars Grigalis (sitaminstrumenti).

Kultūras vasarnīcā Esplanāde 2014 piektdienu koncertsērija turpināsies līdz septembra vidum ar grupām Oranžās brīvdienas, Laime pilnīga un Goran Gora.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV