Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Regīnas Spektores koncerta īpašie viesi – Only Son

Easyget.lv, 01.08.2013. 11:52

Dziedātājas un pianistes Regīnas Spektores 5. augusta koncerta īpašie viesi būs mākslinieces dzīvesbiedra Džeka Dišela grupa Only Son.
Regīnas Spektores koncerta īpašie viesi – Only Son

Džeks Dišels (Jack Dishel), pazīstams ar pseidonīmu Only Son, ir mūziķis un dziesminieks no Ņujorkas, kurš tāpat kā Regīna Spektore (Regina Spektor) piedzima Maskavā, bet pēcāk uzauga Ņujorkā, ASV. Dišels sāka aktīvi muzicēt dažādās Ņujorkas grupās un izdot pirmos ierakstus jau 90. gadu sākumā. Mūzikas apskatnieki mākslinieka izsmalcināto daiļradi raksturo kā „vēlo gadu Pola Makartnija aranžējuma un melodiskuma apvienojumu ar Radiohead ambiciozo vērienu un Devida Bovija „Stardust” periodu”.

Iesildot Regīnas Spektores pašreizējo koncerttūri Only Son izpildīs populārākos skaņdarbus gan no 2006. gada debijas albuma „The Drop to the Top", gan arī otrā studijas ieraksta „Searchlight". Pilnā sastāvā Dišelu uz skatuves pavada ģitārists Riks Snells (Rick Snell), basists Maiks Čiavarro (Mike Chiavaro), bundzinieks Pauls Amorīzs (Paul Amorese), taustiņinstrumentālists Deivs Šērmans (Dave Sherman) un perkusionists Brents Kols (Brent Cole).

Kā iepriekš ziņots, jau 5. augustā koncertzālē Palladium pirmo reizi Latvijā koncertēs lieliskā Regīna Spektore. Māksliniece, dzimusi Regīna Iļjiņična Spektore, uzskatāma par vienu no spožākajām pasaules alternatīvās un anti-folka skatuves mūziķēm. Bieži raksturota kā Torijas Eimosas (Tory Amos) un Keitas Bušas (Kate Bush) muzikālā mantiniece, Spektore savā emocionāli valdzinošajā daiļradē apvieno popmūzikas, džeza, punk, klasiskās mūzikas, hiphopa, kā arī amerikāņu un krievu folkmūzikas elementus.

Biļetes uz koncertu nopērkamas www.palladium.lv un visās Biļešu Serviss kasēs. Biļetes cena sākot no LVL 24. Vieta pie galdiņa LVL 50.

Foto: Only Son. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV