Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Fonoklubs" atver otro stāvu

Easyget.lv, 01.08.2013. 16:26

Cēsu "Fonoklubs" ir nonācis pie viena no vēsturiskākajiem notikumiem tā pastāvēšanā - 10. augustā plkst. 22:00 tiks atvērts kluba otrais stāvs.
"Fonoklubs" atver otro stāvu

Šajā rudenī gaidāmo piekto jubileju, "Fonoklubs" sagaidīs divreiz plašākās telpās. Kluba pārstāvis Jānis Sildniks atzīst, ka "doma par otro stāvu ir ilgi lolots un vēl tikpat ilgi īstenots sapnis. Pēdējais gads ir aizvadīts aktīvā plānošanā un remonta darbos, kā rezultātu beidzot varam nodot kluba apmeklētāju vērtēšanai." Telpas ir paredzētas kā lounge zona ar papildus bāru un citām ekstrām: "problēma, ar ko vienmēr esam saskārušies, ir fakts, ka "Fonoklubā" ir atvēlēta relatīvi maza vieta pasēdēšanai un chillout'am, taču sagaidām, ka paplašinājums atrisinās gan šo, gan daudzus citus apmeklētāju ērtībai svarīgus jautājumus, sniedzot iespēju arī pagarināt darba laiku."

Oficiālā atvēršana ir plānota 10. augustā plkst. 22:00. Par muzikālo noformējumu gādās rokmūzikas pazinējs, žurnālists un DJ Uldis Rudaks.

Atgādinām, ka "Fonoklubs" ir muzikāls bārs Cēsīs, kas radies festivāla "Fonofest" komandas darba rezultātā. Klubs Cēsīs regulāri pulcē Latvijā atpazīstamus dīdžejus un grupas, kā arī viesus no visas pasaules, organizējot koncertus plašā muzikālajā spektrā. "Fonoklubs" arī aktīvi iesaistās Cēsu kultūras dzīves veicināšanā, šā gada jūlijā, pilsētas svētku ietvaros, pie āra skatuves pulcējot vairākus tūkstošus apmeklētāju.

www.fonoklubs.lv
www.facebook.com/lvfonoklubs
www.twitter.com/fonoklubs

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV