Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

"Spit It Out" piedāvā dziesmu "The past is the past"

Easyget.lv, 02.08.2013. 10:36

Cēsu hardcore apvienība "Spit It Out" nāk klajā ar dziesmu no topošā EP.
"Spit It Out" piedāvā dziesmu "The past is the past"

Vairāku gadu ilgajā pastāvēšanas posmā grupa ir uzkrājusi pieredzi, sniedzot vairākus desmitus koncertu Latvijā, kā arī vairākkārt dodoties ārpus tās. "Ideja par grupu radās, turpinot Cēsu hardcore tradīcijas, tāpēc esam lepni, ka varam būt viena no dažām smagajām grupām, kura šajā Latvijas galā ir aktīva. Ceram turpināt augt un spēlēt!" stāsta grupas ģitārists Didzis Kozlovskis.

Dziesma "The past is the past" ir ierakstīta šovasar, sadarbojoties ar citas Cēsu apvienības "Enhet" skaņotāju Reini Kārkliņu. Turpinot aktīvu darbību, grupa jau tuvākajā laikā cer ierakstīt atlikušās dziesmas, lai klajā laistu savu pirmo EP.

Kaut arī grupas sastāvu gadu gaitā ir piemeklējušas nelielas izmaiņas, tās kolektīvs šobrīd ir stabils, un to veido Kristaps Lejiņš (vokāls), Mārtiņš Sasonkins (vokāls) Didzis Kozlovskis (ģitāra), Mārtiņš Kozlovskis (bass) un Mārcis Šteinbergs (bungas).

"Spit it out" tuvākā uzstāšanās ir sagaidāma jau šajā svētdienā, plkst. 18:00 vietā "Loose lips sink ships", skatuvi dalot ar Londonas melodisko hardcore apvienību "Vulcanize", Valmieras "Nuvo", kā arī grunge/post-hardcore grupu "Anna Kijevā". Ieeja koncertā bez maksas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV