Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šomēnes notiks festivāls „Saldus Saule”

Easyget.lv, 02.08.2013. 13:04

Arī šogad Latvijas mūzikas cienītājus pulcēs leģendārais mūzikas festivāls „Saldus saule”.
Šomēnes notiks festivāls „Saldus Saule”

17.augustā Saldus Kalnsētas parka estrādē uzstāsies grupas „Pērkons” un „Opus Pro”, dziedātāji Dons ar grupu, Fēlikss Ķiģelis un Aivars Brīze, kā arī vairāki citi Latvijā iemīļoti mūziķi, informē festivāla organizētājs Uldis Akselrods.

Festivāls „Saldus saule” radies 1987.gadā ar mērķi godināt saldenieku, izcilo ģitāristu, komponistu un grupas „Līvi” dibinātāju Ēriku Ķiģeli. Kopš vairs nenotiek „Liepājas Dzintars”, „Saldus saule” ir senākais un vienīgais klasiskais Latvijas rokfestivāls, un tajā gadu gaitā piedalījusies lielākā daļa labāko mūsu valsts grupu un dziedātāju.

Turpinot pirms gandrīz trim gadu desmitiem aizsāktās tradīcijas, gleznainajā Kalnsētas parka estrādē atkal skanēs latviešu rokmūzika, un kopā sanāks visu vecumu skatītāji, lai baudītu gan sen iemīļotas dziesmas, gan mūziķu jaunāko veikumu.

Biļetes uz pasākumu būs iespējams iegādāties no 1.augusta visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās. Pirmo 500 biļešu cena - 5 lati, vēlāk tās būs dārgākas.

Foto: Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV