Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Easyget.lv iesaka: 5 iemesli, kādēļ apmeklēt Fontaine Festival. + Rebel Riot ceļavārdi

Easyget.lv, 07.08.2013. 09:15

Jau astoto gadu Luijs Fonteins aicina uz paša pili trīs dienu garumā baudīt plašu rokmūzikas spektru
Easyget.lv iesaka: 5 iemesli, kādēļ apmeklēt Fontaine Festival. + Rebel Riot ceļavārdi

No 9. līdz 11. augustam klubā Fontaine Palace un tam pieguļošajās ēkās un teritorijā norisināsies Fontaine Festival 2013, uz piecām skatuvēm pulcējot vairāk nekā četrdesmit pašmāju un ārvalstu mūziķu un dīdžeju.

1. Uz pašu ādas pārbaudītas koncertgrupas

Turpinot pirms pāris gadiem iemīto taciņu, arī šogad Fontaine Festival uzstāsies mūziķi, kuri gada laikā sevi apliecinājuši kā lieliskas koncertgrupas, uzstājoties uz kluba Fontaine Palace skatuves. Tādējādi festivāla apmeklētājiem ļauts izbaudīt kluba saimnieka izraudzītu muzikālo esenci.

2. Daudzdienu rokmūzikas festivāls pilsētas centrā

Kamēr vairums vasaras mūzikas festivālu norit brīvdabā, jūras piekrastē vai atpūtas kompleksā, Fontaine Festival nevairās no pilsētas klātbūtnes, atpūtu viesnīcā padarot par patīkamu bonusu. Lai arī varums apmeklētāju izmitinās ērti un pēc Luija Fonteina gaumes iekārtotajos numuriņos, festivāla teritorijā ir iespējams bez maksas uzsliet arī savu telti. Tiesa, atbildību par teltī atstātajām mantām, kā visos festivālos, jāuzņemas mantu īpašniekam.

3. Piecas skatuves ar uzsvaru uz roku

Festivāla koncerti notiks klubā Fontaine palace, klubam pieguļošajā terasē Acropolis, blūza un džeza bārā Fire bar, bārā Prison bar, kā arī uz festivāla galvenās – Gypsy camp skatuves viesnīcas Fontaine Royal pagalmā. Fontaine Festival 2013 uzstāsies grupas Jumprava, Līvi, Dust Devil Drive, Sanctimony, Rebel Riot, The Velvet Supernova, The Factor, Oranžās brīvdienas, Relicseed, Sound Religion, Monologs divatā, Louie Fontaine & The Starlight Searchers, kā arī ārvalstu viesi – grupas Tomas, Otava E un Lacuna no Krievijas, Open Blues no Polijas, Tax no Somijas, To Leave A Trace no Ukrainas, Insane no Ungārijas, Bonafide no Izraēlas, Svjata Vatra no Igaunijas/ Ukrainas, meditatīvais cītaru trio Palace On Wheels no Zviedrijas, Jack’s rezidence no Zviedrijas, ASV dzimušais blūzmenis Hovards Fišmens. Festivālā uzstāsies arī ģitāras virtuozs Eddie Angel no Lielbritānijas, kura pavadošajā sastāvā īpaši šajā koncertā basģitāru spēlēs festivāla saimnieks Luiss Fonteins.

4. 20 santīmi par grupu

Nav šaubu, Fontaine Festival ir viens no demokrātiskākajiem festivāliem ne vien noskaņas ziņā, bet arī ieejas maksas samērojamības ziņā. Biļetes uz visām trīs festivāla dienām cena ir Ls 8, tās pieejamas Biļešu servisa kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv, savukārt vienas dienas biļetes būs nopērkamas festivāla kasē par Ls 5. Atsevišķa biļete uz svētdienas koncertu būs pieejama par Ls 2.

5. Brīvība kā pļavā

Fontaine Festival unikālitāti veido bagātīgā rock n roll mūzikas programma - gan smagāka, gan vieglāka, bet no dažnedažādām pasaules malām, uzskata pašmāju smagā rock n roll grupa Rebel Riot, kas kāps uz festivāla galvenās skatuves, noslēdzot pirmo dienu, bet kā festivāla dalībnieki un apmeklētāji sarīkojumu ir apmeklējuši piecus gadus. “Tur ir fantastiska atmosfēra, tas nav tāds parastais festivāls, kur jādzīvo pļavā, Fontaine Festival ir urban style festivāls - tu atrodies pilsētā, bet tai pat laikā izbaudi tādu pašu brīvību kā pļavā.”

Fontaine Festiva 2013 mājaslapa: http://www.fontainefestival.com/

Foto: Rebel Riot. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV