Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Roberts Gobziņš, saulrieta mūzika un DJ AI-VA šonedēļ Liepājas pludmalē

Easyget.lv, 07.08.2013. 09:59

Priecājoties par šīs vasaras karstāko nedēļu un siltajiem vakariem, Liepājas kokteiļbārs Red Sun Buffet pludmales apmeklētājiem piedāvā lieliskus māksliniekus un tveicīgas nakts izklaides. 

Jau šovakar, 7.augustā, uz pludmales bāra skatuves uzstāsies dziedātājs, dīdžejs un dziesmu autors Roberts Gobziņš. Skanēs gan „Vilkam govs nokoda kāju”, gan „Man saujā benzīns”, gan „Aka Aka” un citi hiti.

Ceturtdien, 8.augustā, saulrieta romantikas cienītājus iepriecinās grupas Da Capo solista Ulda Veigura vokāls un saksofona patīkamais skanējums.

Nedēļas nogale pieder naktsdzīves cienītājiem. Piektdien, 9.augustā pie pults -„bufetē” jau labi zināmais un iecienītais DJ AI-VA, bet sestdien, 6.jūlijā, viņa uzstāšanos papildinās konkursi un atrakcijas Malibu stilā ballītē „Caribbean Night”. Būs gan Karību jūras pirāti, gan ilgākā skūpsta konkurss, gan apmeklētāju lokanības pārbaude limbo dejās.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV