Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Normunds Jakušonoks un Tipa Orķestris piedāvā jaunu dziesmu

Easyget.lv, 07.08.2013. 16:38

Normunds Jakušonoks un Tipa Orķestris piedāvā dziesmu „Par to, kas man ir kabatā” no topošā albuma „Notikums”

Mūziķi jūnija sākumā klausītājus iepazīstināja ar pirmo singlu „Precēties” no topošā debijas albuma „Notikums”.

Dziesmas „Par to, kas man ir kabatā” mūzikas autori ir pats Normunds Jakušonoks un viņa uzticamais draugs un projekta menedžeris Ģirts Lūsis, bet tekstu rakstījis Guntars Račs.

„Šī dziesma ir kā rotaļa, kuru var spēlēt ģimenes viesībās, kāzās un zaļumballēs. Bet neizslēdzu, ka būtu interesanti šo spēli spēlēt arī divvientulībā. Katrā ziņā tā atraisa fantāziju. Man šķiet, ka Edgars Liepiņš, klausoties šo dziesmu, pasmaidītu,” stāsta Ģirts Lūsis.

Darbs pie Normunda Jakušonoka un Tipa Orķestra debijas albuma „Labo ierakstu studijā” jau pabeigts, un albums gaida savu izdošanu jau septembrī. Albumam jau dots nosaukums „Notikums” un tiek gatavota arī jaunā albuma dziesmu iepazīstināšanas koncerti visā Latvijā.

Pašlaik Tipa Orķestris un Normunds ar savu kori aktīvi mēģina un piedalās 22.augustā paredzētā Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu koncerta Dzintaru koncertzālē sagatavošanā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV