Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Enhet" piedāvā jaunu dziesmu un aicina uz albuma prezentāciju Rīgā

Easyget.lv, 08.08.2013. 13:36

Cēsu smagās mūzikas apvienība "Enhet", gatavojoties augustā paredzētajiem koncertiem, piedāvā klausīties un lejupielādēt dziesmu "Constrict The Brow".
"Enhet" piedāvā jaunu dziesmu un aicina uz albuma prezentāciju Rīgā

"Enhet" 2013. gadu iesāka prezentējot albumu "Keep It Clear" un svinot savu divpadsmito pastāvēšanas gadu. Vasaras sezonā ieturējuši nelielu klusuma un atpūtas pauzi, grupa atkal sola aktīvi pievērsties darbībai, un kā pierādījumu sola divus koncertus augusta izskaņā, pirmo reizi prezentējot albumu "Keep It Clear" Rīgā, kā arī jau pavisam drīz publicējot jaunu videoklipu. Albuma prezentācija norisināsies 22. augustā, Sapņu fabrikā, klubā "Route 66", kur bez cēsniekiem uz skatuves kāps arī Somijas viesi "Bill Skins Fifth", kā arī pašmāju "Omerta", "Burned in Blizzard" un "Rise to the Bait". Pasākumu papildinās skateboard, inline un BMX aktivitātes, kā arī koncerta apmeklētāju ērtībām

Savukārt nedēļu pirms tam grupa iesildīsies pašu mājās, sniedzot koncertu "Fonoklubā", kopā ar jauno apvienību "Kapakmens", atbalstot ungāru "Insane" uzstāšanos.

"Enhet" ir Cēsu smagās mūzikas apvienība, kas dibināta 2001. gadā. Savā eksistences laikā, grupa ir sniegusi vairāk kā 300 koncertus 12 valstīt, dodoties vairākās Eiropas turnejās, un izdodot 2 pilna apjoma albumus.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV