Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Semi Acoustic Band piedāvā jaunu video

Easyget.lv, 12.08.2013. 10:14

Grupa Semi Acoustic Band piedāvā jaunu video, kā arī aktīvi koncertē populārākajās vasaras terasēs Rīgā, informē grupas pārstāve no mūzikas menedžmenta kompānijas Trust Management.

Grupā apvienojušies trīs profesionāli mūziķi, kas rada ritmisku noskaņu mūziku vienotā pulsā. Semi Acoustic Band muzikālā valoda svārstās starp azartisko mūziķu kā Jamiroquai, Stīvijs Vonderssa, Maikls Džeksons, Riana hitiem, līdz mierīgākiem Janitas, India Arie un arī 60. – 80. gadu populārās mūzikas šedevriem.

Grupā muzicē:

Alise Kante, kura vokālu turpina izkopt, piedaloties dažādos konkursos, meistarklasēs un festivālos. Bijusi mūzikla „Vestsaidas stāsts” dalībniece, piedalījusies muzikālos projektos Šveicē un Īrijā, sadarbojusies ar City Jazz Bigband, Very Cool People, Igo, Ladybird u.c.

Basģitārists Andrejs Orlovs – mūziķis ar vairāku gadu pieredzi, džeza mūziku studējis Lietuvā. Ir koncertējis kopā ar daudziem džeza un populārās mūzikas solistiem un grupām Latvijā. Šobrīd darbojas arī kā pedagogs J. Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolā, specializējoties uz audzēkņu apmācību eletrobasa spēlē, ritma mācībā un ansambļa spēlē.

Soloģitārists Āris Ozols – viens no spilgtākajiem Latvijas džeza mūzikas jaunajiem mūziķiem, kas aktīvi darbojos uz skatuves dažādos projektos. Instrumenta spēli apguvis Rīgas Doma kora skolā, tagad studē J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, kā arī pasniedz ģitārspēli jaunajiem censoņiem.

Šobrīd Semi Acoustic Band aktīvi darbojas vasaras aktuālajā lauciņā, sniedzot akustiskās mūzikas koncertus kafejnīcu terasēs. Semi Acoustic Band aktivitātēm līdzi sekot iespējams gan sociālajos tīklos: https://www.facebook.com/SemiAcousticBand, gan arī grupas mūzikas menedžmenta mājas lapā www.trustmanagement.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV