Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Uz Līvu koncertu Dzintaros pieejamas papildbiļetes

Easyget.lv, 12.08.2013. 17:15

Pārdošanā laists ierobežots daudzums papildus biļešu uz grupas "Līvi" koncertu "Nezāles neiznīkst" 21.augustā notiks Dzintaru koncertzālē, informē "Micrec PM".

Katra nopirktā biļete ir ziedojums leģendārās "Līvu" balss Jāņa Groduma piemineklim, kam Liepājas pilsētas dome ierādījusi vietu Rožu laukumā. Ziedojumus Groduma piemiņas vietas izveidei iespējams iemaksāt arī Mārtiņa Freimaņa fonda atvērtā "Swedbank" kontā: LV38HABA0551037026852.

Piemiņas vietas iecere pieder Groduma dzīvsbiedrei Elitai Patmalniecei, kura domājusi - tā kā Jāni daudzi pa pusei jokojot, pa pusei nopietni dēvējuši par Latvijas roka ministru, piemineklim piestāvētu simbolisks roka ministra krēsla veidols. Taču apspriežoties ar izraudzīto autoru - Liepājas metālmākslinieku Reini Kuncīti, ideja pamazām transformējusies. Reinis Kuncītis: "Ar Elitu to visu pārrunājot, nonācu līdz domai par lielu metālā veidotu koku, ozolu, kurā katrs var ierāpties un apsēsties. Un tajā iestrādātas gan frāzes no dziesmu tekstiem, gan ģitāras elementi. Tāds stiprs, pamatīgs un draudzīgs mūzikas koks, pie kura pakavēties un atcerēties Jāni. Kā "Līvu" dziesmā: "Es paklanos ozola priekšā.". Šobrīd piemineklis ir skiču izstrādes stadijā.

Līdzās visu paaudžu "Līviem" Dzintaros uzstāsies arī "Līvu skartie" - grupas draugi, līdzgaitnieki, cienītāji un sekotāji - "Liepājas brāļi", "Credo" ar "Liepājas Sudraba vilņu kori", Olga Rajecka, Aija Andrejeva un Alex, Harijs Zariņš ar grupu "Colt", "Relicseed", "Laime pilnīga", Jānis Buķelis, kā arī "Līvu" gara tiešie mantinieki Elviss Grodums un Fēlikss Ķiģelis.

Koncerta biļetes nopērkamas "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV