Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Krievijas producents un DJ Intelligent Manners uzstāsies Totaldobže mākslas centrā

Easyget.lv, 13.08.2013. 09:19

Pilsētas svētku laikā Totaldobže mākslas centrā uzstāsies drum and bass un liquid funk smagsvars Intelligent Manners no Krievijas.

Drum and bass producents un dīdžejs Dmitriy Sabekiya jeb Intelligent Manners izdevis jau desmitiem vinila un digitalās relīzes, viņa mūziku spēlē tādi grandi kā Fabio, Marky un LTJ Bukem. Viņa skaņdarbi ir radio staciju BBC 1Xtra, Kool FM un ICR FM rotācijāa. Viņš aktīvi uzstājas Krievijā un Eiropā. 16. augustā Intelligent Manners uzstāsies Totaldobže mākslas centra lielajā zālē. Viņu atbalstīs Latvijas drum and bass producenti un dīdžeji Slovar, Other Spectrum, Kenji un Dispoze. Šībrīža mūsdienīgos ritmus atskaņos bītmeikers Kristaps Ritms un dīdžejs Cute.

Atpūsties no aktīvās dejošanas un baudīt sarunas ar skatu uz Rīgu varēs uz atvērtās terases. Zem klajas debess mūziku atskaņos dīdžeji Uppfade, X3no, Ze Ivarzz, Kosmetique un Judzhen, piedāvājot house, disco, garage, psy chill un ambient mūziku. Par video projekcijā rūpesies Vadims Čirkovs.

Totaldobže (Ūnijas iela 8/k2, Rīga). Sākums 21:30. Ieejas maksa: 3Ls, ja esi viesu sarakstā; 5Ls pārējiem. Vairāk informācijas: http://ej.uz/imanners

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV