Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Novembrī notiks Intara Busuļa papildkoncerts

Easyget.lv, 13.08.2013. 11:12

24. novembrī plkst. 18:00 Dailes teātra Lielajā zālē notiks Intara Busuļa un Abonementa orķestra koncerts Citā©.
Novembrī notiks Intara Busuļa papildkoncerts

Uz 23. augusta Intara Busuļa un Abonementa orķestra koncertu Citā© Dzintaru koncertzālē sēdveitu biļetes ir izpārdotas, uzsākta stāvvietu tirdzniecība, tomēr arī šīs biļetes ir ierobežotā skaitā, informē mūziķa pārstāve Una Taal-Medvide.

Koncertprogrammu veidos trešā studijas albuma dziesmu pirmatskaņojumi. Dziesmas, kuru radīšanas procesā Kārlis Lācis un Intars Busulis iedvesmojušies no klasiskās mūzikas tēmām, saaužot tās ar pašu redzējumu un atrodot to, kas tuvs un saistošs šodienas mūzikas gardēžiem.

Izskanēs arī klausītāju jau iemīļotās dziesmas "Bēbīšu maršs" un "Viss ir iespējams". Līdzās jaunumiem koncertā izskanēs iemīļotākās kompozīcijas no iepriekšējiem Intara albumiem „Kino” un „Akts”, kā arī neiztrūkstoši tiks izpildīta kāda no maestro Raimonda Paula dziesmām. Kā atzīst mūziķi, līdz novembrim laiks vēl ir, tādēļ tiks izdomāta un iekļauta koncerta programmā vēl kāda rozīnīte.

Koncertā piedalīsies Abonementa orķestris - Kārlis Lācis, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis, Edvīns Ozols un Gints Pabērzs, kā arī meiteņu trio "Ladies Sweet".

Koncerts notiks divās daļās.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Albums Citā© joprojām nopērkams visās Latvijas Pasta nodaļās, kā arī J. Rozes grāmatnīcās un DUS Statoil. Tas būs nopērkams arī koncertu laikā.

Foto: Intars Busulis un Abonementa orķestris. Foto (c) Renārs Koris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV