Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

LiveFest ietvaros Kuldīgā uzstāsies leģendārie Slade

Easyget.lv, 14.08.2013. 09:44

Mūzikas festivāls LiveFest 2013 turpinās. Jau sestdien, 17. augustā, plkst. 22:00 Kuldīgas estrādē uzstāsies grupa “Slade”, kā arī pašmāju mūziķi Linga, Colt un Andris Kivičs, informē festivāla organizatoru pārstāve Valerija Vorobjova.
LiveFest ietvaros Kuldīgā uzstāsies leģendārie Slade

Grupa “Slade” ir nesaraujami saistīta ar 1970. gadiem, kad 17 grupas singli iekļuva britu Top 20 (seši no tiem – 1. vietā), bet albumu tabulas virsotni sasniedza trīs albumi. Arī Latvijā "Slade" savulaik bija viena no pusaudžu iecienītākajām grupām. "Slade" ir vienlīdz slaveni gan ar dziesmām, kurās spēcīga melodija un lipīgi piedziedājumi sadzīvo ar paraupju enerģiju, gan groteski muļķīgiem skatuves tērpiem, gan lielisku dzīvo izpildījumu un teicamu kontaktu ar publiku.

Uz jautājumu, cik ilgi vēl uzstāsies grupa “Slade”, tās ģitārists Deivs Hils atbild: “Es uzstāšos tik ilgi, cik vien es varēšu, tāpēc, ka es dievinu to, ko es daru un es neredzu iemeslu, kāpēc man tas būtu jāizbeidz. Šobrīd es jūtu, ka es neesmu vienīgais, kurš ir no “senajiem”, kas uzstājas. Ir The Rolling Stones un grupas, kas ir vecākas par mani, tāpēc es jūtu, ka saistības, ko esmu uzņēmies esot grupā un būdams mākslinieks un mūziķis, ir saistības uz mūžu. Tātad, tik ilgi, cik vien cilveki mīlēs mūziku un vēlēsies to dzirdēt, es to gribēšu spēlēt!”

17.augustā Kuldīgas estrādē no “Slade” pamatsastāva uzstāsies ģitārists Deivs Hils un bundzinieks Dons Pauels, kuriem pēdējos gados piebiedrojušies ģitārists un dziedātājs Mels Maknatijs un basists, vijolnieks un vokālists Džons Berijs.

Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv, kā arī "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā. Cena – no 8 latiem.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV