Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Summertime – aicina Inese Galante ietvaros notiks labdarības koncerts

Easyget.lv, 14.08.2013. 11:13

Ineses Galantes fonds dāvā iespēju fonda Ziedot.lv partnerorganizācijām, to brīvprātīgajiem un pagaidu grūtībās nonākušajiem iedzīvotājiem apmeklēt muzikāli horeogrāfisko koncertu „Dvēseles stīgas”.
Summertime – aicina Inese Galante ietvaros notiks labdarības koncerts

Koncerts notiks šodien, 14.augustā, plkst. 19:00 Dzintaru koncertzālē.

„Viena no mana fonda prioritātēm ir vairot labo. Tādēļ šo koncertu vēlamies dāvāt tiem, kam šajā dzīves posmā ir ļoti nepieciešams izrauties no ikdienas, ļaut kaut uz brīdi aizmirst rūpes, gūt iedvesmu, prieku, lai spētu to dot tālāk citiem”, saka Inese Galante. „Festivāla ietvaros organizējot koncertu labdarībai, mēs rūpīgi domājām, lai koncerta programma ir viegli uztverama, interesanta plašai sabiedrības daļai un visām vecuma grupām. Raimonda Paula mūzika izcilā vijolnieka Raimonda Ozola izpildījumā savienojumā ar deju atbilst visiem izvirzītajiem nosacījumiem,” skaidro festivāla producente Diāna Galante.

Iespēja apmeklēt koncertu dāvāta ģimenēm ar slimiem bērniem, trūcīgajām ģimenēm, grūtībās nonākušām māmiņām, daudzbērnu ģimenēm, invalīdiem, sirmgalvjiem un senioriem, kā arī organizāciju brīvprātīgajiem darbiniekiem, kuri ikdienā nesavtīgi rūpējas par līdzcilvēkiem un pamestiem dzīvniekiem.

Koncertā „Dvēseles stīgas” piedalīsies Rīgas baleta teātris ar baleta prīmas Litas Beiris horeogrāfisku iestudējumu, ko pavadīs izcilā vijolnieka Raimonda Ozola vijoles tembrs, Raimonda Paula slavenākās melodijas un modernas videoprojekcijas. Uzveduma laikā dejotāji izdzīvos dažādu cilvēku likteņus. Varoņi atspoguļos daudzveidību, kas pastāv cilvēku attiecībās – mīlestību, draudzību un kaisli, vientulību un izmisumu. Tā ir vesela cilvēku emociju un izjūtu kolāža, kas tiks rādīta caur dejas plastiku!

Starptautiskais mūzikas festivāls „Summertime – aicina Inese Galante” no 12. līdz 18. augustam norisināsies Dzintaru koncertzālē. Festivāls tiek organizēts jau devīto gadu. No 2013. gada festivālu organizē „Ineses Galantes fonds”.

Foto: Diāna Galante un Inese Galante. Foto (c) Ilmārs Znotiņš

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV