Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Daugavas koncertzālē uzstāsies a cappella grupa Latvian Voices

Easyget.lv, 14.08.2013. 13:43

22. augustā Daugavas koncertzālē, 11.novembra krastmalā 17, pasaulē atzītā vokālā grupa Latvian Voices sniegs koncertprogrammu „Pāri robežām...”.
Daugavas koncertzālē uzstāsies a cappella grupa Latvian Voices

Koncertprogramma piedāvā klausītājiem krāsainu muzikālo a cappella buķeti. Gan latviešu tautas dziesmas vēl nedzirdētos aranžējumos, gan oriģināldziesmas ar latviešu tautas mūzikas ietekmi, gan arī mūziku, kas aizved klausītājus pāri robežām uz tālo Ameriku, Āfriku, Spāniju un citām valstīm. Visa koncertprogramma veidota a cappella stilā, izmantojot tikai un vienīgi cilvēka balsi, kā īpašāko no instrumentiem.

Līdzās latviešu un dažādu tautu tradicionālajai mūzikai Latvian Voices izpilda arī savus iecienītākos populārās mūzikas hitus, kas aranžēti speciāli meiteņu balsīm. Koncerta muzikālo priekšnesumu paspilgtina horeogrāfiski elementi, kā arī jautras sarunas ar publiku.

Biļetes pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Pirmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls. Iespējama galdiņu rezervācija - 15 LVL. Rezervācija: +371 26045121 (Aleksejs) vai daugavaskoncertzale@gmail.com.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV