Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Dirty Deal Audio mūziķis Niklāvz iekaro Lietuvu

Easyget.lv, 15.08.2013. 09:47

Mūziķis un bītmeikers Niklāvz uzvar Lietuvas elektroniskās mūzikas festivāla Satta Outside Festival bītu cīņā
Dirty Deal Audio mūziķis Niklāvz iekaro Lietuvu

Pagājušās nedēļas nogalē, no ceturtdienas līdz svētdienai, norisinājās vērienīgākais Lietuvas elektroniskās mūzikas festivāls Satta Outside Festival, kuru apmeklēja 7500 interesentu un uz septiņām dažādām skatuvēm uzstājās vairāk nekā 130 mūziķu no Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, ASV, Krievijas, Anglijas, Polijas, Vācijas un Ziemeļvalstīm.

Festivāla ietvaros norisinājās internacionālās bītu cīņas (beat battle) Ritmo Kovos. Bītu cīņās piedalījās un vairāk nekā 3000 lielas auditorijas priekšā uzvaru un lielu atsaucību guva izdevniecības Dirty Deal Audio kolektīva biedrs - mūziķis un bītmeikers Niklāvz (Niklāvs Sekačs).

Video no vēsturiskā brīža, kad Niklāvz saspringtā cīņā pret Polijas bītmeikeri Zeppy Zep atskaņoja fināla bītu:

Ritmo Kovos piecu gadu vesturē līdz šīm uzvaras guvuši tikai lietuviešu bītmeikeri un šī ir pirmā reize, kad uzvarētāja titulu iegūst bītmeikers no citas valsts. Šo notikumu arīdzan var minēt kā vienu no lielākajiem sasniegumiem jaunā mūziķa karjerā, kas pilnīgi noteikti pavērs jaunus apvāršņus un iespējas un dod lielu motivāciju turpmākajam darbam gan Niklāvam, gan visam Dirty Deal Audio kolektīvam.

Festivāla ietvaros Latviju pārstāvēja arī mūziķi Kristaps Ritms, Kashuks un TV Maskava un MCWC Kokx.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV