Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Astro’n’out aicina uz koncertu Liepājā

Easyget.lv, 16.08.2013. 09:16

Piektdien, 16. augustā, Liepājas rokklubā „Fontaine Palace” koncertu sniegs grupa „Astro’n’out”.
Astro’n’out aicina uz koncertu Liepājā

Grupa „Astro’n’out” klubā „Fontaine Palace” nav uzstājušies vairāk kā gadu, tādēļ šis būs jo īpaši sirsnīgs un enerģisks koncerts, kurā netrūks gan jaunu, gan publikai jau labi zināmu hitu - „Daļa Rīgas”, „Tanki”, “Gravitātei, nē”, “Tici sev”, “Spoguļoties”, “Apaļa pasaule” un labāko dziesmu no grupas pēdējā veikuma – 2012. gadā izdotā albuma „Lauvas”.

„Astro’n’out” pagājušā gada nogalē izdeva albumu “Lauvas,” kas ar lielu blīkšķi iekarojis klausītāju sirdis visā Latvijā, tāpēc jo īpašs prieks, ka arī liepājniekiem beidzot būs iespēja redzēt un dzirdēt grupas uzstāšanos. „Astro’n’out” šobrīd aktīvi strādā pie sava albuma angļu valodā, kuru izdos jau šoruden, un aktīvi plāno koncertus ārzemēs, tāpēc, kamēr vēl iespēja viņus redzēt tepat - tiekamies Liepājā.

Klubs „Fontaine Palace” atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4. Koncerta sākums paredzēts precīzi plkst. 23:00 un biļetes lētāk pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv.

Foto: Grupa Astro’n’out. Foto (c) Aiga Rēdmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV