Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Maskas un mode Citā Vidē

Easyget.lv, 16.08.2013. 12:37

Festivāla Cita Vide: mehāniskā pļava laikā, 23. - 25.augustā, notiks dažādas aktivitātes saistītas ar maskām, tērpiem un kostīmiem - Modes skate, Cita’s Maskas darbnīca un Modes Bode.
Maskas un mode Citā Vidē

Festivāla apmeklētāji tiek mudināti uz festivālu ierasties maskās un piedalīties masku konkursā, uzvarētājam balvā iegūstot veclaicīgu velosipēdu.

Modes skati organizē un tajā ar savām tērpu kolekcijām piedalīsies Latvijas Mākslas akadēmijas studenti. Uz mazās „Mākslinieku skatuves” netradicionāli tērpi/ maskas tiks demonstrētas atbrīvotā un par kolekcijas ideju stāstošā gaisotnē 23.augusta vakarā, iedvesmojot katru Citas Vides apmeklētāju īstenot savu ideju Cita’s Maskas darbnīcā.

Par modeļiem skatei aicināti pieteikties puiši, kuri vēlas demonstrēt neparastus tērpus un iegūt brīvbiļeti uz visu festivālu. Pieteikšanās ilgst līdz 19.augustam, sūtot savu pilna auguma foto, info par savu izmēru, garumu uz info@citavide.lv ar noradi- modes skatei.

Modes Bodē 24. augustā pa dienu par ziedojumiem savā īpašumā būs iegūstamas dažādas modes mantas, sākot ar vintage lietiņām un beidzot ar jauno dizaineru darbiem.

Atgādinām, ka no 23. līdz 25. augustam Ogressalā festivāls Cita Vide uz divām skatuvēm pulcēs mūziķus no Latvijas, Zviedrijas un Igaunijas.

Ogres salu ierībinās divas mūzikas skatuves, mākslas skatuve, būs baudāmas video projekcijas, dažādas darbnīcas un īpaši radoši pārsteigumi. Par mūziku festivālā gādās grupas The Sound Poet, Satallites LV, Colt, Triānas Parks, Audience Killers, Oranžās brīvdienas, Komjaunatne, Karmafree, The Velvet Supernova un Lechery no Zviedrijas. Uz skatuvēm kāps arī jaunie mākslinieki, kas ceļazīmi dalībai festivālā ieguvuši “Citas Vide” jauno mūziķu konkursā.

Biļetes uz abām festivāla dienām var iegādāties www.ticketpro.lv mājas lapā. Biļešu cena ir 8.88 LVL. Pasākuma dienā, iegādājoties pie pasākuma ieejas, ieejas maksa būs dārgāka.

Vairāk par festivālu: www.citavide.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV