Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Igo laiž klajā jaunu dziesmu „Kā Tevi sauc”

Easyget.lv, 20.08.2013. 11:10

Gatavojoties koncertuzvedumam „Zeme”, Igo duetā ar Ditu Lūriņu-Eglienu ieraksta dziesmu „Kā Tevi sauc”.
Igo laiž klajā jaunu dziesmu „Kā Tevi sauc”

28. augustā Dzintaru koncertzālē norisināsies Igo un komponista Valta Pūces jaunais koncertuzvedums „Zeme”, kur Igo uzstāsies kopā ar plašu mūziķu sastāvu. Kā viena no Igo dueta partnerēm uz skatuves būs Latvijas Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa-Egliena. Jau šobrīd Igo ļauj nedaudz ielūkoties jaunās koncertprogrammas noskaņās un piedāvā noklausīties jauno diesmu „Kā Tevi sauc” duetā ar Ditu Lūriņu-Eglienu.

Vārdi - Igo, mūzika - Valts Pūce, bekvokāls - Ieva Kerēvica, Alise Kante, Zane Biķe. Skaņu ieraksta režisors Krišjānis Geidāns, ieraksts veikts Igo studijā.
Skaņu māsterēja Tālis Timrots.

Jau vēstīts, ka 28. augustā plkst. 19:00 Dzintaru koncertzālē ar jauno koncertuzvedumu „Zeme” uzstāsies Igo. Pirms diviem gadiem kopā ar komponistu Jāni Strazdu tika uzsākts četru dabas stihiju cikla „Uguns. Zeme. Ūdens. Gaiss” pirmais projekts „Uguns”, kuru ar dzejas, mūzikas, kā arī vizuālās mākslas palīdzību un savu mītisko stāstu par pasauli veidoja Igo. Šīs vasaras nogalē Igo saviem klausītājiem piedāvā četru dabas stihiju cikla otro muzikālo projektu „Zeme”, kas tiek veidots ar dziedātāja, mūziķa un daudzpusīgā mākslinieka Igo radītu dzeju, komponista Valta Pūces oriģinālmūziku un mākslinieces Gitas Straustiņas video projekcijām. Jaunās koncertprogrammas „Zeme” pirmajā daļā Igo ar mūziķiem atskaņos skaņdarbus, kuri veltīti zemes tēmai, savukārt koncerta otrajā daļā skanēs skaņdarbi no cikla „Uguns” un Igo zelta repertuāra.

Igo projektā „Zeme” uzstāsies kopā ar plašu mūziķu un viesmākslinieku sastāvu, starp kuriem Nacionālā teātra aktrise Dita Lūriņa-Egliena, Dailes teātra aktieris un režisors Juris Strenga, mūsdienu deju grupa „Buras”, Andra Veismaņa stīgu kvartets, flautists Andis Klučnieks, saksofonists Zintis Žvarts, elektroduets „Das IST”, dziedātāja Ieva Kerēvica, komponisti Jānis Strazds un Valts Pūce, Igo pavadošā grupa: Juris Kristons, Reinis Ozoliņš, Ivars Jercums, Armands Alksnis, Kaspars Kurdeko un citi.

Koncertuzvedums „Zeme” skanēs 28. augustā Jūrmalā Dzintaru koncertzālē, 25. oktobrī Valmierā, 1. novembrī Jelgavā, 2. novembrī Liepājā un 8. novembrī Rīgā. Biļetes – „Biļešu Paradīze” kasēs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV