Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Koris Balsis otro gadu kāps uz plostiem

Easyget.lv, 22.08.2013. 11:29 | komentāri (1)

Jauniešu koris Balsis nedēļas nogalē uzsāks koncerttūri, sniedzot bezmaksas koncertus Daugavas ieskautajās pilsētās un ciemos
Koris Balsis otro gadu kāps uz plostiem

Divas nedēļas Vācijā

17. augustā jauniešu koris Balsis atgriezās no divu nedēļu ilga koncerttūres Vācijā, kur piedalījās 63. Starptautiskajā jauno mūziķu festivālā Baireitā, informē kora mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis. Ceļojuma laikā tika sniegti astoņi koncerti un gūti spilgti muzikāli iespaidi, kā arī iegūti jauni draugi no Filipīnām, Ķīnas, Portugāles, Zviedrijas, Baltkrievijas. Vairāk par Balsu piedzīvojumiem Vācijā var izlasīt kora mājaslapā www.balsis.lv.

Daugavas Balsis

Jau šīs nedēļas nogalē jauniešu koris Balsis turpinās pagājušajā gadā uzsākto ieceri, izbraucot visu Daugavas baseinu Latvijas teritorijā, piestāt tuvu krastiem esošajās pilsētās un ciemos un sniegt tur koncertus baznīcās, kultūras namos, brīvdabas estrādēs un citur. Koncerttūre svētdien, 25.augustā, plkst. 13.00 tiks atklāta ar koncertu Daugavpils Mārtiņa Lutera evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Koncerts būs veltīts dievnama 120.jubilejai. Turpmākajās trīs dienās, turpinot ceļu pa Daugavu ar koka plostu, koris sniegs vēl septiņus koncertus tuvējos pagastos un koncertsēriju noslēgs 28.augustā Jersikā. Koncertu grafiks:

Svētdien, 25.augustā,

  • 13:00 Daugavpils Mārtiņa Lutera evaņģēliski luteriskajā baznīcā
  • 21:00 Ilūkstes luterāņu baznīcā

Pirmdien, 26.augustā,

  • 11:00 Līksnas Vissvētās Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā
  • 19:00 Dvietes Svētā Staņislava Kostkas Romas katoļu baznīcā

Otrdien, 27.augustā,

  • 16:00 Pie Nīcgales tautas nama
  • 20:00 Nīcgales Dievmātes dzimšanas Romas katoļu baznīcā

Trešdien, 28.augustā,

  • 11:00 Dunavas Svētā Jāzepa Romas katoļu baznīcā
  • 16:00 Pie Jersikas pamatskolas

Koris Balsis aicina ikvienu interesentu uz bezmaksas koncertiem.

Jaunu dziedātāju uzņemšana

Noklausīšanās notiks 4.septembrī no plkst. 17.00 Mazajā Ģildē, Amatu ielā 3/5. Sīkāka informācija un pieteikuma anketa kora mājaslapā www.balsis.lv.

Septembra beigās Balsis Itālijā

No 26. līdz 28. septembrim Sardīnijas pilsētā Sassari notiks X Starptautiskais koru mūzikas festivāls "Nella Città dei Gremi". Šī būs jau ceturtā reize, kad Latvijas kormūzika kora Balsis sniegumā būs dzirdama vienā no skaistākajām un noslēpumainākajām salām starp Sardīnijas, Tirēnu un Vidusjūru.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV