Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Nottārs maina skatuves vārdu

Easyget.lv, 26.08.2013. 10:18 | komentāri (1)

Pašmāju hip-hop izpildītājs Nottārs maina skatuves vārdu un kaļ plānus par albumu.
Nottārs maina skatuves vārdu

Turpmāk pašāmāju Hip-Hop/R&B mūziķa skatuves vārds būs Guntars. Šis vārds vairāk raksturo viņu pašu, nevis kādu izdomātu tēlu, atzīst mūziķis. Mūziķis jau ir sācis rakstīt savu topošo albumu ar nosaukumu “No cita skata punkta”. Pirmā dziesma “Spēks” jau ir klausāma internetā.

“Kopš dziesmas “Perfekta diena” es esmu pārdomājis, ko es gribu pateikt ar savu mūziku un kāpēc es viņu vispār taisu. Es varētu darīt ko citu, bet tomēr esmu sapratis, ka man nekas tik ļoti nepatīk kā mūzika, tāpēc es turpinu mūziķa karjeru, bet ar savādāku ziņu. Albumā tiks iekļautas dziesmas, kas motivē mani, kas pastāsta par manu patieso es, par to, ko esmu pārdzīvojis dzīvē un ko sapratis. Albuma izdošanas datumi vēl nav zināmi, bet sekojot maniem jaunumiem interneta sociālajos tīklos jūs uzzināsiet par jaunumiem pirmie,” saka Guntars.

Lasi jaunumus:
www.twitter.com/GuntarsMusic
www.draugiem.lv/GuntarsMusic

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV