Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

LiveFest 2013 noslēguma koncerts Dzintaros jau šonedēļ

Easyget.lv, 26.08.2013. 14:01

Mūzikas festivāls LiveFest 2013 noslēgsies ar grandiozu trīs stundu Sweet Soul Music Revue šovu 30. augustā Dzintaru koncertzālē.

Sweet Soul Music Revue radies kā veltījums laikmeta ievērojamākajiem amerikāņu soula mūzikas grandiem, kuri 50., 60. un 70. gados radījuši muzikālus skaņdarbus, kas savu popularitāti nav zaudējuši pat šodien.

Slade ģitārists Deivs Hils par Soul mūziku: “Pirms mēs vēl sākām spēlēt grupā, mēs ļoti daudz klausījāmies Soul un R&B mūziku. Mani iemīļotākie mākslinieki bija Areta Franklina (Aretha Franklin), Džeims Brauns (James Brown), Stīvijs Vonders (Stevie Wonder) un Rejs Čārlzs (Ray Charles). Un tie ir tikai daži no vārdiem. Mēs mācījāmies šo izpildītāju dziesmas no galvas, no rīta līdz vakaram spēlējām soul mūziku. Tas bija mūsu ceļš. Manos jaunības gados mēs nemetāmies uzreiz sacerēt paši savu mūziku, sākumā mēs vācām muzikālo bagāžu. Tieši melno mūzika bija visiedvesmojošākā 60 - 70.gados. Līdz mūsu jaunais menedžeris Čass Čendlers (Chas Chandler) ieteica mums rakstīt pašiem savu mūziku. Mēs paklausījām profesionāļa viedoklim. Viss, kas mums sākumā sanāca tika radīts iedvesmojoties no soul mūzikas. Tas bija process. Tagad viss notiek savādāk, talkā nāk modernās tehnoloģijas un cilvēki lēnām aizmirst mūzikas saknes.”

Šova sākums 30. augustā Dzintaru koncertzālē plkst. 19:30. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv, kā arī "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā. Cena – no 12 latiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV